Televizor LED LG 24MT48DG-BZ pret si specificatii tehnice

       LG 24MT48DG-BZ este un televizor excelent in ideea in care esti dispus sa aloci un buget nu foarte mare pentru achzitionarea unui model care sa exprime calitate in ceea ce priveste imaginile, model care beneficiaza de o diagonala de numai 60 cm. Nu are functii complexe, este usor de utilizat iar meniul de configurare este disponibil si in limba romana. Accesul la functiile de configurare, setarea posturilor si a caracteristicilor de imagine se face de la distanta cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet.
       Televizorul LED LG 24MT48DG-BZ se poate spune despre el ca arata foarte bine si ca design, un model excelent pentru designul de interior al casei tale. Si aici remarcam aliura sa destul de subtire dar si ramele care inconjoara ecranul, care ocupa un spatiu limitat din zona frontala, astfel incat intreaga atentie sa fie focusata pe imagine. Suportul de sustinere in forma de T ii va asigura acestuia o stabilitate excelenta indiferent de suprafata unde il vei pozitiona.
      Display-ul care masoara in diagonala 60 cm, suporta rezolutii HD, reda pana la 1366 x 768 pixeli si beneficiaza de urmatoarele caracteristici speciale de imagine: are un contrast dinamic de 500000:1, o luminozitate de 250 cd/mp si un timp de raspuns de 5 ms. Caracteristica timpului de raspuns este destul de importanta in cazul in care doresti sa nu ai parte de sacadare intre cadre, imaginea sa curga fluent chiar si atunci candd scenele transmise sunt de asa natura incat se succed foarte rapid. Astfel informatia nu se pierde si ajunge in aceiasi forma naturala pe ecranul tau. 
      Indiferent de unde vei urmari emisiunile preferate, imaginea va fi vizibila excelent, lucru determinat de unghiul de vizibilitate de pana la 178 de grade. Sunetul stereo livrat prin intermediul celor difuzoare are o putere la iesire de 2 x 5 W.
      Tunnerul DVB - T/C este in conformitate cu noile norme de transmisie initiate de UE si permite receptia tuturor posturilor atat in digital cat si analogic.
      La capitolul conectivitate, televizor LED LG 24MT48DG-BZ beneficiaza de urmatoarele porturi: o iesire USB 2.0, un port HDMI, slot CI+, intrare Scart si intrare mufa pentru casti. Conectand un dispozitiv de stocare cu fisiere video, acesta va fi detectat si vei putea astfel rula filmele preferate cu ajutorul player-ului integrat.
      Este foarte usor, cantareste aproximativ 3,4 Kg, lucru care il face compatibil si cu un suport de perete de tip VESA. Consumul energetic mic este un alt aspect remarcabil, un televizor economic cu o putere consumata de doar 28 W.

Recomandare:

     Este excelent pentru a fi instalat oriunde in casa ta, un televizor de mica dimensiune, perfect pentru a fi utilizat aproape oriunde, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret care il inscrie pe lista celor mai bune oferte actuale: Verifica pret actualizat

                      Televizor LED LG, 60 cm, 24MT48DG-BZ, HD

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)