Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray 3D Sony BDVE2100 pret si specificatii tehnice

      Sony BDVE2100 este un sistem de tip Home Cinema excelent avand in vedere calitatile sale audio, un model care ofera un sunet complet optimizat pentru o experienta inedita, ideal pentru televizoarele Smart, sau cele care suporta conversie de imagine 3D. Playerul Blu-Ray poate sa redea continut de pe diverse medii optice precum CD/DVD, Blu-Ray, Blu-Ray 3D. 
      Playerul in sine suporta toate tipurile de fisiere in format WMV 9, MPEG1, MPEG2, si AVC-HD. Prcatic majoritatea filmelor pe care le vei descarca in calculator si le vei pune pe stick sau un HDD extern vor rula fara probleme. 
      Din punct de vedere al designului, sistemul Home Cinema Sony este compus din 5 difuzoare care pot fi imprastiate in toata camera pentru a cea o atmosfera inedita si un element central de tip subwoofer, toate de putere maxima 1000 W. 
      Sunetul este optimizat si decodificat de mai multe sisteme de ultima generatie care includ: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTD, Dolby Pro Logic, DTS, etc. Sunetul din incinta este astfel reprodus in detalii, asemenea cum l-a gandit regizorul, o experienta uluitoare care te va captiva de fiecare data in timpul scenelor din filmele care ruleaza. Cei patru sateliti care se aseaza in fata si in spate au dimensiunile de 80 x 189 x 95 mm in adancime, inaltime si latime, in timp ce satelitul ce trebuie situate in centru masoara 75 x 225 x 85 mm. Subwoofer-ul este o idee mai mare avand 255 x 305 x 220 mm.
     Este un sistem care se preteaza a fi unul ideal pentru oricare din activitatile preferate, gaming, muzica sau filme si seriale online. Bibleoteca virtuala Sony Entertaiment Network la care se poate conecta si acest model iti va da posibilitatea sa rulezi milioane de melodii sau filme si seriale online, un loc in care cu siguranta vei gasi si ceva pe placul tau din galeria completa de divertisment.
     Sistemul este compatibil si la NFC si bluetooth, astfel ca poti partaja foarte simplu prin oricare din aceste metode continut de pe telefon, pentru o redare in format 5.1. Pentru conectare la internet acesta beneficiaza de modul wireless incorporat. Tot la partea de conectivitate, acesta beneficiaza de o iesire prin HDMI si un port USB. Deasemenea aceste este compatibil cu functia DLNA, prin care poate obtine acces rapid la un device de stocare, conectat la routerul sau la un server local.

Recomandare:

     Sistemul Home 3D Sony BDVE2100 este alegerea perfecta daca doresti calitate in sunet, totul la un pret accesibil: Verifca oferta pret

    Il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)