Bicicleta magnetica programabila HB 8260 HPM pret si specificatii tehnice

      Bicicleta magnetica programabila HB 8260 HPM este un bun exemplu in ceea ce priveste nivelul de dotari tehnologice care ajung sa depaseasca pana si cele mai bune idei ale vizionarilor din domeniu. Incet incet cam toate lucrurile merg spre aceasi cale care inseamna integrare in comun si existenta unei linii de comunicatii mai bine optimizata intre utilizator si aparat, lucru care se intampla sa fie numit IOT (Internet of Things). Scopul initial al aparatului este pastrat in continuare, un dispozitiv excelent care te va ajuta sa slabesti in mod natural prin miscare, cu exercitii atent mnitorizate de aparatul de bord care va inregistra de fiecare data progresele tale, o motivatie in plus de la luna la luna.
     Bicicleta arata bine ca design, este compacta, beneficiaza de tehnologii de ultima generatie si un reglaj exact al gradului de dificultate dictat de computerul de bord electronic. Odata ce te-ai pus pe sa, vei observa imediat diferenta fata de alte modele mai ieftine, este solida si ofera stabilitate in efectuarea exercitiilor.
     Computerul de bord situat in zona centrala iti va oferi informatii cu privire la istorucul exercitiilor efectuate, progresele si evolutia in timp, ofera acces la selectia gradului de dificultate si programul de lucru. Deasemenea tot aici vei fi instiintat cu privire la nivelul cardiac care va fi reperat prin intermediul senzorilor montati sub mansoanele de pe ghidon. Selectia gradului de dificultate cuprinde 16 trepte progresive si se efectueaza in mod electronic. Pentru antrenamentul zilnic poti selecta pana la 12 programe profesioniste adaptate nevoilor personale. Daca alegi programul individual de antrenament poti face tu toate selectiile pentru obiectivele urmarite in timpul antrenamentului. Deasemenea programul HRC urmareste ritmul cardiac din timpul exercitiului in timp ce functia de body fat este buna in cazul exercitiilor de fitness.
     Bicicleta magnetica HB 8260 HPM este destul de confortabila astfel incat sa nu te deranjeze in timpul exercitiilor, zonele de actiune fiind protejate cu mansoane din burete si piele, pentru a oferi tot confortul de care ai nevoie.
      Sistemul de reglare este foarte bine pus la punct atat in plan orizontal cat si vertical, permite reglaj pentru sa in plan orizontal si vertical si un reglaj al intregului aparat de fitness pentru ca acesta sa fie bine fixat pe pozitie in cazul suprafetelor denivelate. Greutatea voalantei de 8 Kg ofera o utilizare silentioasa si lina. Antrenamentele cu acest aparat sunt recomandate atat pentru tesutul cardiac, sistemul respirator, cat si antrenamentul muschilor de la nivelul picioarelor. 
      Dimensiunile aparatului sunt de 112 x 56 x 140 cm si suporta o greutate maxima admisa de 130 Kg. Dupa fiecare antrenament acesta poate fi pliat pentru a nu ocupa spatiu spatiu foarte mult in casa ta.

Recomandare:

      Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



                         Bicicleta magnetica programabila HB 8260 HPM, sistem electromagnetic, 12 programe presetate +1 CADOU

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)