Rama foto digitala Serioux SmartArt SA700LED pret si specificatii tehnice

     Unul din codourile preferate pe care le-am primit de ziua mea este rama foto digitala Serioux SmartArt SA700LED. Mi-a placut atat de mult incat o tin in fiecare zi pe birou mai ales ca pot fi in contact vizual mereu cu cei dragi de acasa, avand un spatiu suficient de mare pentru pozele preferate. Nu ocupa un spatiu foarte mare astfel ca nu deranjeaza in timp, lasandu-mi libertatea de a avea si alte lucruri pe birou.
    Este un model destul de ieftin, perfect la ocazii speciale, cand esti in pana de idei si vrei sa faci un cadou mai tech unei persoane iubite. Desi se spune ca a cam apus aceasta mode, tind sa cred ca inca se gasesc persoane pasionate de fotografie care sa gaseasca o utilitate placuta unui astfel de gadget.
    Vine dotata cu un ecran LED de 7 inchi care suporta o rezolutie de 800 x 600 pixeli. Intensitatea luminoasa pe imagini este de 300 cd/mp. Aceasta beneficiaza de functie rotire la 360 de grade cu accelerometru, functie previzualizare si slideshow.
     Formatul imaginilor suportat este JPEG, iar redarea se face de pe suport card de memorie sau USB. Rama foto digitala poate fi folosita conectata la un port USB, sau pe baterie, avand o autonomie de pana la 5-6 ore.

Recomandare:

    Este un gadget excelent pentru oricine iubeste pozele si vrea sa fie in contact cu amintirile placute, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta avand un discount considerabil: Verifica pret actualizat

                         Rama foto digitala Serioux SmartArt SA700LED, 7", Black

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)