Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X este un model foarte competitiv din punct de vedere al performantelor tehnice, arata foarte bine ca design, si se va completa excelent cu designul de interior al casei tale. Nu este nici foarte scumpa, un pret care reflecta realitatea din privinta dotarilor, este un model de tip No Frost si are un volum de 274 litri.
     Culoarea gri metalizat este una de efect, un produs care sta bine in categoria estetica, arata foarte bine si cu siguranta va fi imediat remarcata in interiorul casei tale. Are doua compartimente separate, unul pentru frigider si altul pentru congelator iar sistemul de deschidere usi este standard spre dreapta reversibil. 
     Tehnologia de racire No Frost impiedica in timp formarea ghetii la interior, iar acest lucru se datoreaza faptului ca temperatura la interior se incadreaza mereu intr-un regim constant. Acest lucru este benefic si pentru alimente, o temperatura constanta la interior va asigura o mai buna pastrare a alimentelor care vor avea astfel o perioada de valabiltate mai indelungata.
      Pentru frigider (capacitate 188 litri) avem disponibile 2 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, la care se adauga 3 suporturi de usa si un compartiment pentru fructe si legume. Temperatura in zona fructelor va fi una mereu constanta si nu va scadea sub pragul inghetului. Compartimentul FlexiBox este unul ideal pentru produsele proaspete, de la peste, carne si produse refrigerate, care vor fi in scurt timp preparate.
      Sistemul de aer cu racire MultiFlow asigura o racire prin curenti de aer reci distribuiti pe fiecare nivel de raft in parte. In cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde, vei fi imediat avertizat acustic de sistemul de securitate termica.
      Congelatorul are un volum de 86 de litri si este partitionat pe 3 nivele, cu o eficienta la congelare de 3 Kg/24 de ore. La fel ca in cazul frigiderului, acesta are un sistem de dezghetare automat care impiedica formarea in timp a ghetii.
      In cazul unei caderi de tensiune, combina frigorifica se va dezgheta in totalitate in aproximativ 18 ore. Aici iese in evidienta calitatea materialelor dar si izolatia termica de exceptie, care va impune in acelasi timp un consum energetic minim. Dealtfel aceasta este foarte eficienta, fiind incadrata in clasa A+, pentru care avem un consum energetic de 310 kW/h.
      Cu timpul vei observa ca nu este deloc zgomotoasa, un model silentios care aproape nici nu se va auzi pe timp de noapte (nivel zgomot 38 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie extinsa la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X, 274 l, Clasa A+, Racire frigider Full No frost, Inox Combina frigorifica Indesit LI70 FF1 X, 274 l, Clasa A+, Racire frigider Full No frost, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)