Fier de calcat Tefal Primagliss FV3826 pret si specificatii tehnice

     Tefal Primagliss FV3826 este un fier de calcat excelent in ideea in care iti doresti un dispozitiv cu un raport calitate pret peste medie, care are doua avantaje importante, calca foarte bine din prima si nu costa nici foarte mult. Tefal Primagliss FV3826 are un design compact, placut la vedere care reuseste sa atraga atentia asupra sa prin culorile vii folosite cu preponderenta in aspectul sau.
      Imi place ca nu cantareste foarte mult, este usor de tinut in mana si este o reala placere sa calci cu el. Aparatul se inchide automat dupa o perioada de inactivitate, deci nu ar trebui sa iti faci probleme in cazul in care il uiti in priza.  
      Tot secretul sta in talpa Super Gliss cu tehnologie Durilium care ii asigura acestuia o alunecare excelenta, o distributie perfecta a aburului pe toata suprafata sa, lucru care va impune sesiuni de calcat rapide si eficiente. Imi place si faptul ca nivelul de abur emis poate fi reglat in mai multe trepte astfel incat sa nu pateze iar talpa care aluneca usor imi permite sa calc repede si usor fara a fi nevoie sa insist de mai multe ori in acelasi loc.
      Orificiile de evacuare abur sunt pozitionate pe extremitatile talpei, urmarind intreg conturul acesteia, pentru o distributie uniforma pe toata suprafata calcata. Fierul de calcat Tefal Primagliss FV3826 are o putere de 2100 W si este dotat cu un rezervor de apa de 0.27 litri.
      Debitul de abur normal este de 40 g/min iar in cazul hainelor mai groase poti folosi si functia de jet de abur care emite o cantitate mai mare de abur (100 g/min). Detine si functie de pulverizare abur, functie anti-calcar - curata angrenajul intern si elimina depunerile de calcar si sistem anti-picurare care nu lasa picaturile sa cada pe haine si sa le pateze.
      Alimentarea se face la retea, beneficiaza de un calblu de alimentare de 1.8 metri, iar dispozitivul are o greutate de numai 0.84 Kg, lucru care il face usor de manevrat.

Recomandare:

    Tefal 
Primagliss FV3826 este excelent pentru activitatile de calcat rufe de acasa un model cu performante foarte bune, disponibil la un pret accesibil: Verifca oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea, avand o reducere destul de consistenta pret la care il consider un best buy: Verifica pret redus

                             Fier de calcat Tefal Primagliss FV3826, Talpa Ultragliss, 2100 W, 0.27 l, 100 g/min, Alb/Portocaliu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice