Cuptor incorporabil Gorenje Simplicity BO75SY2W pret si specificatii tehnice

      Gorenje Simplicity BO75SY2W este un cuptor de gatit interesant atat sub aspectul functiilor, care sunt destul de numeroase, dar si ca design, un model incorporabil care se va potrivi perfect in cadrul unei bucatarii ce se doreste a fi moderna si multifunctionala. Cu un design simplu, si usor de utilizat, cuptorul se va remacra prin formale plate si lucioase asemenea unei suprafete din sticla continua. Cu exceptia manerului ergonomic cu aspect crom, cuptorul este in totalitate de culoare alba, inclusiv geamul de protectie pentru usa de acces interior.
      Este un model excelent pentru apartamentele noastre, posibil incorporabil, care ocupa un spatiu relativ mic, dat de urmatoarele valori: 59.5 x 59.7 x 56.5 cm. Panoul de comanda untramodern este dotat cu afisaj de tip LCD si un selector de programe pentru manevrare cu pictograme desenate pentru fiecare functie, pentru o manevrare intuitiva. Functiile de pe consola rotativa pot fi actionate si prin atingere (comenzi cu touch).
      Cuptorul incorporabil Gorenje Simplicity BO75SY2W este un model de generatie noua de capacitate 65 de litri, suficient de mare astfel incat sa deserveasca pregatirii unei cine consistente, pentru tine si intreaga familie. Consumul energetic este unul relativ mic, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A, pentru care avem un consum inregistrat de 0.92 kW/h. Puterea maxima exprimata de acest model, ajunge la 3300 W.
      Functiile si programele, acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume: functie incalzire rapida, iluminare interioara, sistem de pornire/oprire automat, sistem usa rece convectie aer fierbinte, functie decongelare, grill cu suprafata mare si mica, incalzire inferioara/ superioara si functie mentinere cald.
      In ideea in care doresti ca alimentele sa fie bine patrunse de pe ambele parti, functia de incalzire atat din partea superioara cat si cea inferioara va avea un rol important in distributia unui front de aer cald constant, pe ambele parti. Astfel alimentele vor fi mult mai bine pregatite, uniform din toate partile, o functie excelenta in cazul prepararii de fripturi, cozonaci sau chec de casa.
     Functia de grill cu convectie se foloseste de puterea de distributie a unui front de aer cald la o temperatura ridicata, sub actiunea ventilatorului de la interior. Astfel alimentele pregatite la interior vor avea un timp de coacere foarte rapid.
     Un alt lucru foarte interesant si util, regasit si la acest cuptor de gatit este functia de mentinere usa rece la o temperatura cat sa o poti manevra prin atingere fara sa te accidentezi. Sistemul reduce riscul de accidentare si in acelasi timp ajuta si la performanta cuptorului, prin transferul unei cantitati minime de caldura, de la interior spre exterior. Deasemenea tot pentru a reduce riscul accidentelor, cuptorul beneficiaza si de functie siguranta usa la inchidere care blocheaza automat accesul la interior, si functiile butoanelor de coamnda. 
      Interiorul cuptorului este iluminat ecologic cu becuri LED, o functie excelenta care te va ajuta sa verifici de afara stadiul alimentelor pregatite, fara a trebui sa mai folosesti usa de acces pentru a raci incinta.
      Chiar si la capitolul dotari, cuptorul incorporabil Gorenje Simplicity BO75SY2W aduce multa calitate prin prezenta a numeroase accesorii. Pe langa ghidajele telescopice, acesta mai are la interor si o tava emailata inalta. Aceasta este ideala in cazul prepararii fripturii, tarte si alte prajituri.
      Programul de autocuratare Aqua Clean pe baza de aburi, reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de indepartare a impuritatilor rezultate in timpul procesului de gatire, curatarea acestuia find gata in doar cateva minute.

Recomandare:

          Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                        Cuptor incorporabil Gorenje Simplicity BO75SY2W, Electric, Multifunctional, Grill, Clasa A, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)