Laptop ASUS X556UV-XX001D pret si specificatii tehnice

       ASUS X556UV-XX001D este cu siguranta laptop-ul de care ai nevoie si tu, un dispozitiv portabil, care vine intr-o configurare tehnice excelenta, pentru a deservi activitatilor tale, excelent pentru o utilizare normala, pe partea de gaming, editare grafica, programare, internet si filme online. Designul este unul futuristic, finisajele sunt executate perfect iar suprafata prezinta un model cu un aspect de culoare gri mat. Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu lasa senzatia de ieftin, este placut la atingere si este rezistent la uzura. 
       Un lucru esential pe care ar trebui sa il iei in considerare este si faptul ca acesta este construit pe o arhitectura de tip Skylake care ofera pe langa o viteza de procesare mai mare, un timp de reactie in executia aplicatiilor imbunatatit, totul combinat cu un consum energetic mai mic. Deasemenea vei observa progrese importante si la capitolul autonomie de lucru, un aspect important daca vei folosi laptopul in deplasari de interes serviciu sau in concedii.
       Tastatura ofera un spatiu echidistant pentru taste, astfel ca tu utilizatorul sa beneficiezi de suport rapid pentru a ajunge sa tastezi rapid, in general fara eroare. Touch-ul de dimensiuni generoase pozitionat central, te va ajuta sa gestionezi toate task-urile asa cum se cuvine.
       Ecranul LED se prezinta cu o diagonala de 15.6 inchi, rezolutie HD, culori reproduse corect, luminozitate optima si un finisaj anti-reflexiv care impieduca reflectarea luminii prin ecranul acestuia.
       Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel i5 6200U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 2.8 Ghz.
       Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz, fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru stocare ai la dispozitie un HDD de capacitate 1 Tb, care ruleaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm.
         Laptop-ul ASUS X556UV-XX001D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920MX de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.      
       Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 3.0 si altul 2.0 si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS X556UV-XX001D intruneste toate calitatile unei achizitii care sa merite, in special prin pretul destul de bun raportat la caracteristicile tehnice: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                      Laptop ASUS X556UV-XX001D cu procesor Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920MX 2GB, Free DOS, Dark Blue

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)