Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB pret si specificatii tehnice

      Indesit LI8 FF20 SB este o combina frigorifica ideala pentru cei care isi doresc un aparat modern dotat cu tehnologii de ultim moment, un model care sa ofere un spatiu suficient atat pentru zona de frigider cat si pentru congelator. Aparatul arata destul de bine la exterior, este de culoare gri metalizat cu finisaje foarte bine realizate, un model care se va potrivi perfect pentru o casa care se doreste a fi multifunctionala si moderna.
      Este o achizitie buna si prin prisma pretului, un produs de calitate cu un raport foarte bun performante/pret. Accesul la interior se face separat, pentru frigider si congelator iar usile cu deschidere standard spre dreapta sunt reversibile. O combina frigorifica spatioasa, cu un volum de 305 litri, pe care o vei putea instala oriunde in casa ta, respectand urmatoarele valori ale dimensiunii sale: 189 x 60 x 68 cm.
      Tehnologia de racire No Frost impiedica in timp formarea ghetii la interior, iar acest lucru se datoreaza faptului ca temperatura la interior se incadreaza mereu intr-un regim constant. Acest lucru este benefic si pentru alimente, o temperatura constanta la interior va asigura o mai buna pastrare a alimentelor care vor avea astfel o perioada de valabiltate mai indelungata.
      Pentru frigider (capacitate 215 litri) avem disponibile 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, la care se adauga 4 suporturi de usa si un compartiment pentru fructe si legume. Temperatura in zona fructelor va fi una mereu constanta si nu va scadea sub pragul inghetului. Compartimentul FlexiBox este unul ideal pentru produsele proaspete, de la peste, carne si produse refrigerate, care vor fi in scurt timp preparate.
      Sistemul de aer cu racire MultiFlow asigura o racire prin curenti de aer reci distribuiti pe fiecare nivel de raft in parte. In cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde, vei fi imediat avertizat acustic de sistemul de securitate termica.
      Congelatorul are un volum de 90 de litri si este partitionat pe 3 nivele, cu o eficienta la congelare de 3 Kg/24 de ore. La fel ca in cazul frigiderului, acesta are un sistem de dezghetare automat care impiedica formarea in timp a ghetii. 
      In cazul unei caderi de tensiune, combina frigorifica se va dezgheta in totalitate in aproximativ 18 ore. Aici iese in evidienta calitatea materialelor dar si izolatia termica de exceptie, care va impune in acelasi timp un consum energetic minim. Dealtfel aceasta este foarte eficienta, fiind incadrata in clasa A++, pentru care avem un consum energetic de 255 kW/h.
      Cu timpul vei observa ca nu este deloc zgomotoasa, un model silentios care aproape nici nu se va auzi pe timp de noapte (nivel zgomot 38 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie extinsa la 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB, 305 l, Clasa A++, H 189 cm, Silver 
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri

Hote KÜGERR A 100 pret si specificatii tehnice