Ceas Smartwatch cu Telefon iUni GT08s Plus pret si specificatii tehnice

       iUni GT08s este unul dintre cele mai ieftine smartwatch-uri de la noi din piata, un model care arata destul de multe calitati, in contradictie cu pretul, care este unul destul de mic. Designul este unul care imi place foarte mult, mai ales ca se aseamana un pic cu mult mai celebrul Apple Watch, are un ecran capacitiv de culoare negru, care este conturat de o margine cromata de culoare argintie, de mare efect.
      Bratara din silicon se prinde fix la mana, si are mai multe gauri de ajustare in dimensiune, in functie de grosimea bratului. Permite sincronizarea rapid cu telefonul prin bluetooth, procesul fiind unul rapid si nu necesita dependinte de sistem, mergand atat pe Ios cat si Android. Astfel vei putea face apeluri de pe ceas, raspunde la telefoane si sa scrii SMS-uri.

Functiile disponibile pentru acest model:

-  PEDOMETRU - masoara pasii si distanta parcursa. Poti astfel monitoriza activitatea fizica de zi cu zi.
-  SLEEP MONITOR - monitorizezi orele de somn si optimizezi perioadele de odihna.
-  SEDENTARY REMINDER - alerta care se activeaza in cazul in care nu ai facut miscare in ziua respectiva
-  FUNCTIE ANTI-LOST - te atentioneaza atunci cand iesi din aria de actiune a telefonului
FUNCTIE FIND ME - te ajuta sa gasesti telefonul pierdut
SMS - trimiti si primesti mesaje direct de pe telefon.
AGENDA/SMS - contacte / jurnal apeluri / sincronizare si player muzica. 

       Camera foto cu o rezolutie de 1.4 MP permite realizarea de poze prin simla apasare a ecranului sau direct conectat la camera telefonului. Mai poti folosi deasemenea telecomanda de la distanta pentru a accesa camera telefonului pentru poze si clipuri video.
      Ceasul foloseste un sistem cu procesor Cortex A7 Dual Core cu doua nuclee fizice, tactat la frecventa de 1.2 Ghz, are un procesor grafic Mali 400 si o memorie RAM de 128 MB si un spatiu de sticare de 64 Gb (extensibila prin atasarea unui card de memorie la 32 Gb). Display-ul de 1.54 inchi este unul de tip capacitiv si are o rezolutie de 240 x 240 pixeli.
     Bateria de 380 mAh Litiu ii va oferi acestuia o autonomie de functionare de pana la 48 de ore, in conditii de utilizare medie. Pentru a sincroniza telefonul cu ceasul, ai nevoie sa scanezi codul QR de pe spatele ceasului si apoi sa instalezi aplicatia Smartwatch.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un smartwatch dotat cu o multitudine de functionalitati interesante la cel mai bun pret de pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la o reducere de pret consistenta, acesta avand un discount de 52% pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus

Ceas Smartwatch cu Telefon iUni GT08s Plus, Bluetooth, Camera, Card 16GB, Gold edition Ceas Smartwatch cu Telefon iUni GT08s Plus, Bluetooth, Camera, Card 16GB, Gold edition

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)