Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW pret si specificatii tehnice

    Daewoo RN-308RDQW este una din combinele frigorifice care pe langa un pret foarte bun, beneficiaza de multe dotari de top, as spune remarcabil daca e sa facem comparatie cu alte modele, arata foarte bine ca design si intretine o racire rapida la interior cu costuri minime. Un alt lucru care imi place este si faptul ca aceasta beneficiaza de garantia producatorului corean Daewoo, nu este un produs oarecare ca multe altele produse in China.
    Este exact ceea ce ne trebuia acasa, un dispozitiv nu foarte mare, potrivit in cazul unui apartament de mici dimensiuni, care sa aduca siguranta in pastrarea alimentelor pentru o perioada indelungata. Arata foarte bine ca design, este compacta, materialele de constructie sunt unele solide, foarte bine finisate si in plus are si un dozator disponibil in zona usii pentru frigider. Am ramas placut surprins de aceasta dotare mai ales ca era de inteles ca se gasea deobicei la modelele mult mai scumpe. Pentru acest lucru nota 10 celor de la Daewoo, o chestie cat se poate de interesanta care merita incercata in zilele calduroase de vara.
     Iar daca inca nu esti ferm convins de alegerea acesteia, iti mai spun ca beneficiaza de un sistem de racire foarte bine pus la punct, de la functia No Frost - care impiedica formarea depunerilor de gheata la cea de circulare eficienta a aerului la interior la nivelul tuturor rafturilor. Aerul rece este distrubuit individual pe fiecare raft in parte, lucru care face sa se obtina astfel un nivel teric constant in tot volumul ei.
     Si ca tot nu am vorbit pana acum, Daewoo RN-308RDQW este o combina destul de spatioasa, are un volum de 305 litri si poate fi incadrata in interiorul casei tale respectand urmatoarele dimensiuni: 187 x 59.5 x 65 cm. Cele doua usi au o deschidere standard spre dreapta si beneficiaza si de functie reversibila.
     Pentru frigider avem disponibile doua nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, la care se adauga 3 suporturi de usa si un compartiment pentru fructe si legume. Temperatura in zona fructelor va fi una mereu constanta si nu va scadea sub pragul inghetului.
     Sistemul de aer cu racire MultiFlow asigura o racire prin curenti de aer reci distribuiti pe fiecare nivel de raft in parte. In cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde, vei fi imediat avertizat acustic de sistemul de securitate termica.
     Congelatorul are un volum de 84 de litri si este partitionat pe 3 nivele, cu o eficienta la congelare de 5 Kg/24 de ore. La fel ca in cazul frigiderului, acesta are un sistem de dezghetare automat care impiedica formarea in timp a ghetii. 
     In cazul unei caderi de tensiune, combina frigorifica se va dezgheta in totalitate in aproximativ 18 ore. Aici iese in evidienta calitatea materialelor dar si izolatia termica de exceptie, care va impune in acelasi timp un consum energetic minim. Dealtfel aceasta este foarte eficienta, fiind incadrata in clasa A+, pentru care avem un consum energetic de 180 kW/h.
     Cu timpul vei observa ca nu este deloc zgomotoasa, un model silentios care aproape nici nu se va auzi pe timp de noapte (nivel zgomot 43 dB).


Recomandare:

          Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, White Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQW, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, H 187 cm, White

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)