Laptop ASUS X556UQ-XX016D pret si specificatii tehnice

      ASUS X556UQ-XX016D este alegera perfecta in materie de performante, un laptop excelent care va optimiza procesul de lucru in asa fel incat sarcinile pe care le ai de indeplinit sa se execute intr-un timp cat mai rapid. 
      Laptopul Asus X556UQ-XX016D are un design modern care iese in evidenta inca de la prima vedere, este subtire iar materialele de calitate il fac sa para ca este chiar din aluminiu.Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente.
      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
      Puterea de procesare este data de procesorul Intel i7 4720HQ avand un numar de 4 nuclee tactat la 2.6 Ghz ce se poate duce pana la 3.6 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
       Laptop-ul X556UQ-XX016D foloseste un procesor cu 2 nuclee Intel Core i5 6200U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz ce poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb este mai mult decat suficienta in ceea ce priveste ajutorul pe care il primeste utilizatorul pentru lucrul in aplicatiile sub Windows cat si pe partea de gaming. Spatiul de stocare este reprezentat de HDD-ul de 1 Tb suficient de mare pentru a stoca o multitudine de date la o viteza de 5400 rpm. 
       Cat despre placa video dedicata Nvidia GeForce GTX 940MX putem vorbi ca fiind una excelenta atunci cand vine vorba de a rula aplicatii si jocuri care necesita memorie video din plin. Aceasta are un share de memorie de pana la 2 Gb si beneficiaza de tehnologia Nvidia Optimus, care o activeaza sau decupleaza de la sistem in functie de necesitati si sarcinile rulate, pentru a economisi energie si a oferi astfel o autonomie mai buna pe baterie.
       Pe partea de conectivitate acesta intruneste maximul necesar si anume este dotat cu 2 porturi unul USB 3.0 si altul 2.0. Gasim deasemenea o iesire LAN, un port HDMI, si conectori VGA pentru monitorul extern sau videoproiector. Pe partea dreapta gasim si un DVD Writer si nimic mai mult. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype.
      In testele realizate a reiesit faptul ca acesta are o autonomie pe baterie de pana la 5 ore si 30 de minute, lucru destul de imbucurator daca iti doresti un dispozitiv portabil de calitate. 

Recomandare:

        Laptopul ASUS X556UQ-XX016D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming la un pret decent: Vezioferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                       Laptop ASUS X556UQ-XX016D cu procesor Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 940MX 2GB, FreeDOS, Dark Blue


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)