Tableta Vonino Navo QS pret si specificatii tehnice

    Vonino Navo QS este o tableta la indemana la care poti apela de fiecare data cu incredere atunci cand esti nevoit sa pleci in deplasare, o alternativa perfecta la un laptop datorita dimensiunii mici, lucru care o face sa fie foarte usor de tinut in geanta de munca sau in masina. De multe ori am vazut aceasta tableta si in randul acelora care au pornit un business in randul taximetriei, un model operational cu sistem de operare care permite instalarea de aplicatii personalizate si sistem de harti complexe.
    Din punct de vedere al designului, aceasta se diferentiaza cu mult in fata altor modele din aceiasi categorie de pret, are un design modern, completat de materiale de calitate, finisate respectand cele mai inalte standarde. Partea din spate cuprinde un capac cu striatii din cauciuc, un lucru foarte bun mai ales ca stim ca de multe ori poate ajunge sa alunece de pe masa sau alte suprafete lucioase de la inaltime. 
     Nu poti spune ca e cel mai performant model, dar e suficient de buna astfel incat sa isi asigure conditii bune de navigare online, acces la aplicatiile de interes in timp rapid si o experienta buna de vizualizare imagini si filme online.
     Ecranul are dimensiunea potrivita, de 7 inchi, si este capabil sa ofere imagini la o calitate buna, bine definite sub aspectul contrastului si al luminozitatii. Panelul IPS de rezolutie 1024 x 600 pixeli, reuseste o corectie foarte buna asupra culorilor si sa impuna o lumina potrivit de intensa, astfel incat in timp sa favorizeze o calitate superioara a imaginii.
      Modul de lucru fluent este pus in valoare de urmatoarele componente: procesor Quad - Core MediaTek MT8165 tactat la 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb, pe suport memorie interna (extensibil pana la 32 Gb - card microSD). Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop. Are o singura camera pe fata de 0.3 MP. ACcesul rapid la internet se va putea face doar prin conectare la retelele de Wi-Fi.
     Pa partea de comunicatii, tableta dispune de modul de bluetooth 4.0, posibilitate de conectare la GPS si conectare la net prin wireless. Modulul incorporat pentru harti rutiere iti permite sa obtii indicatii pretioase si detaliate pentru a ajunge mereu la destinatie.
      Tableta este foarte bine optimizata si din punct de vedere al consumului, acest model beneficiind de un acumulator de 2800 mAh care ii va oferi o autonomie de folosire de pana la 8 ore, in conditiile unei utilizari intense.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere, la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     O poti achizitiona zilele acestea din magazinul producatorului, avand o reducere consistenta, la care se adauga si o husa cadou, pentru protectia acesteia in timp: Verifica pret actualizat


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)