Fier de calcat Tefal Supergliss Easycord FV4496 pret si specificatii tehnice

      O tinuta corespunzatoare calcata si bine aranjata pot spune multe despre o persoana, astfel ca este recomandat sa nu neglijezi prezenta unui fier de calcat in dotarea casei tale. Tefal Supergliss Easycord FV4496 este alegerea perfecta daca iti doresti si tu un dispozitiv de calcat, modern, compact, care sa dea rezultate bune chiar din prima utilizare. 
      Tot secretul sta in talpa Super Gliss cu tehnologie Durilium care ii asigura acestuia o alunecare excelenta, o distributie perfecta a aburului pe toata suprafata sa, lucru care va impune sesiuni de calcat rapide si eficiente. Imi place si faptul ca nivelul de abur emis poate fi reglat in mai multe trepte astfel incat sa nu pateze iar talpa care aluneca usor imi permite sa calc repede si usor fara a fi nevoie sa insist de mai multe ori in acelasi loc.
      Orificiile de evacuare abur sunt pozitionate pe extremitatile talpei, urmarind intreg conturul acesteia, pentru o distributie uniforma pe toata suprafata calcata. Fierul de calcat Tefal Supergliss Easycord FV4496 are o putere de 2300 W si este dotat cu un rezervor de apa de 0.27 litri. 
      Debitul de abur normal este de 35 g/min iar in cazul hainelor mai groase poti folosi si functia de jet de abur care emite o cantitate mai mare de abur (120 g/min). Detine si functie de pulverizare abur, functie anti-calcar - curata angrenajul intern si elimina depunerile de calcar si sistem anti-picurare care nu lasa picaturile sa cada pe haine si sa le pateze.
      Alimentarea se face la retea, beneficiaza de un calblu de alimentare de 1.8 metri, iar dispozitivul are o greutate de numai 0.84 Kg, lucru care il face usor de manevrat.

Recomandare:

    Tefal Supergliss Easycord FV4496 este excelent pentru activitatile de calcat rufe de acasa un model cu performante foarte bune, disponibil la un pret accesibil: Verifca oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea, avand o reducere destul de consistenta pret la care il consider un best buy: Verifica pret redus


                        Fier de calcat Tefal Supergliss Easycord FV4496, 2300 W, Albastru/Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri