Bicicleta magnetica TS 2250 pret si specificatii tehnice

      Sportul si miscarea trebuiesc incluse mereu in stilul de viata propriu, chiar si atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie deoarece niciun sacrificiu nu este mai mare decat sa ai o viata sanatoasa ferita de sedentarism. Binenteles ca uneori chiar daca ai dori nu poti iesi la alergat sau la plimbari prin parc deoarece vremea mai poate oferi si surprize, iar in acest caz o bicicleta magnetica asa cum este si in cazul TS 2250 este o alegere potrivita. La fel se intampla si in sezonul rece, atunci cand vremea de afara este una total nepotrivita exercitiilor in aer liber.
      Este o alternativa perfecta pentru cei care nu se impaca cu gandul de a merge la o sala de fitness, acolo unde stim cu totii ca de multe ori este galagie sau aglomerat. Cadrul metalic suporta fara probleme sarcini de pana la 100 Kg, este foarte bine inchegat si se prezinta in parametri optimi de siguranta si comfort.
      In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar.
      Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. In functie de abilitatile si conditia fizica poti seta unul din cele 8 trepte de rezistenta manual.
      Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                    Bicicleta magnetica TS 2250 , volanta 4 kg , greutate suportata 100 kg

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)