Storcator de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD pret si specificatii tehnice

       Sistemul acesta de stoarcere "cu melc" care se regaseste si la storcatorul de fructe si legume Oursson JM7002/RD este unul foarte eficient, reusind astfel sa separe excelent sucul din pulpa pana aproape de maxim, astfel incat tu sa valorifici fiecare fruct sau leguma in parte. 
      Storcatorul de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD este alegerea optima atat din punct de vedere al performantelor aratate dar si ca design. Este un model ce beneficiaza de aportul tehnologiilor cu precizie elvetiana, care pana acum in teste au dat randamentul scontat, asemenea unui ceas elvetian. Utilizarea acestuia nu implica abilitati tehnice avansare, tot procesul de punere in functiune fiind unul relativ simplu si intuitiv. Materialele de calitate dar si finisajele bine aranjate, il vor face ca acesta sa fie imediat evidentiat in bucataria ta.
      Storcatorul de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD are un tub lar de 7.5 cm care iti va permite stoarcerea fructelor fara a mai fi taiate inainte. Tehnologia de presare la rece cu stoarcere lenta si cu melc puternic iti va permite sa obtii o cantitate maxima de suc. Presarea la rece nu va distruge vitaminele si nutrientii si ii va pastra in forma lor naturala, astfel incat corpul tau sa beneficieze din plin de toate aceste aspecte naturale de mare calitate. Indiferent de consistenta alimentelor vegetale aceasta tehnologie cu melc va da de fiecare data rezultatele scontate si va extrage eficient tot sucul din pulpa. 
      La o folosire de lunga durata, am bservat ca nu este deloc zgmotos, beneficiaza de un motor cu inductie foarte silentios cu rotatie lenta (60 rpm) care va produce o cantitate de suc destul de consistenta chiar si din acele fructe mai sarace in zeama. melcul robust este confectionat din ULTEM, un material ecologic care confera o putere suficient de buna, rezistent termic si mecanic la diverse alimente.
      Sucul rezultat este trecut apoi printr-un set de filtre cu 3 nivele care va separa partea uscata de cea lichida. Aceste filtre trebuiesc curatate la un interval de folosire mai indelungat, pentru a oferi mereu aceiasi eficienta. Puterea maxima exercitata de aparat este de 240 W, suficient de mare astfel incat bauturile tale preferate sa nu dureze prea mult in stadiul de preparare. Sucul rezultat este apoi colectat intr-un recipeint de 1 litru.
      Alte functii care merita mentionate este si sistemul antialunecare care permite o fixare buna a acestuia pe blatul de bucatarie, sistemul siguranta - opreste functionarea aparatului iin cazul in care un element din forma sa nu este fixat bine si sistem de dozaj care permite o livrare corecta a sucului in pahar.

Recomandare:

     Este o solutie optima si de bun gust pentru oricare bucatarie, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret 

     Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere considerabila, o oferta imbatabila care nu merita ratata: Verifica pret actualizat


                     Storcator de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD, 240 W, recipient suc 1 L, Rosu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)