Bicicleta magnetica One Fitness W1201 pret si specificatii tehnice

      Bicicleta magnetica One Fitness W1201  este ideala pentru a te mentine in forma si a scapa de kilogramele nedorite si a obtine astfel un corp de invidiat.  
      Bicicleta magnetica One Fitness W1201 va permite o miscare uniforma care va pune in miscare toate grupele de muschi importanti, atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Are o greutate voalanta de numai 4 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila.
      Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda.
      Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Pedalele sunt prevazute si cu cirele de siguranta care se pot aplica atunci cand incaltamintea pe care o folosesti nu are o aderenta atat de buna. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare.

Recomandare:


       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus


                        Bicicleta magnetica One Fitness W1201

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice