Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15011_G pret si specificatii tehnice

      Din ce in ce mai multe gospodine aleg sa isi modernizeze bucataria cu o masina de spalat vase iar daca esti si tu in cautarea unui astfel de dispozitiv, masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15011_G este alegerea perfecta. Arata foarte bine ca design exterior, este construita din materiale de calitate si este foarte indemanatica la utilizare.
      Vorbim de o masina de spalat incorporabila in mobila de bucatarie avand urmatoarele dimensiuni: 81.8 x 44.8 x 55 cm.
      Din punct de vedere tehnic masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15011_G are o capacitate de spalare vase de pana la 10 pentru care poti selecta unul din cele 5 nivele disponibile pentru temperatura. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+ cu un consum anual de energie de 237 Kw. Apa consumata in decursul unui an daca o folosesti zilnic cel putin o data este de aproximativ 3640 litri.
       Sunt disponibile 5 programe de spalare suficient ca aceastea sa acopere o arie larga de necesitati printre care: program intensiv 70 de grade, program Bio/Eco 50 de grade, Clean & Shine, spalare rapida, si spalare la 30 de grade. Fiecare program poate fi costumizat selectand o multime de functii aferente de pe panoul de comanda. Acesta este dotat la randul lui cu un display LCD care te va tine la curent cu timpul ramas pana cand tot procesul de spalare va fi gata.
       Sistemul electronic de control al balansului va funtiona in asa fel incat zgomotul produs de masina de spalat vase sa fie minim echilibrand astfel cantitatea de vase la interior in mod automat (nivel zgomot 47 dB).
       In modul de functionare programare intarziata vei putea seta ca masina de spalat vase sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa sa porneasca si sa se opreasca la orele stabilite de tine. Ca elemente de protectie aceasta este dotata atat cu sistem anti inundatie cat si sistem de blocare acces interior si functii butoane.

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                            Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15011_G, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice