Laptop ASUS X550VX-XX015D pret si specificatii tehnice

        In oferta celor de la eMag s-a strecurat acest laptop, ASUS X550VX-XX015D, un dispozitiv excelent pentru oricine isi doreste performanta maxima, totul la un pret foarte accesibil. ASUS X550VX-XX015D este un laptop excelent pentru orice activitate intreprinzi, se va descurca foarte bine in conditii de multitasking, gaming, programare si editare foto/video. Acest lucru se datoreaza in primul rand placii video dedicate de la Nvidia dar si procesorului care este unul din gama HQ - High Quality, un model care nu intervine deloc in limitarea consumului energetic asa cum se intampla in cazul celor cu U in coada, oferind performante ridicate.
      ASUS X550VX-XX015D ofera un nivel optim de confort si in ceea ce priveste utilizarea tastaturii, cu spatii bine definite, pentru o precizie absoluta la tastare. Butoanele sunt actionate cu acuratete, nu sunt zgomotoase si sunt placute la atingere. In partea de jos se regaseste si zona de TouchPad, care raspunde bine la comenzi, completand acest design destul de inspirat.
      Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii HD, cu 1366 x 768 pixeli, culorile sunt bine definite sub aspect luminozitate si contrast iar caracteristica anti-glare va elimina efectul de lucire intensa in cazul in care folosesti laptopul intr-o zona cu multa luminozitate. Este un display de calitate care ofera un unghi de vizibilitate excelent.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu 2 nuclee Intel i5 6300HQ tactat la o frecventa de 2.3 Ghz. In modul Turbo Boost acesta poate ajunge pana la frecventa de 3.2 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb DDR4 are o frecventa de functionare de 2133 Mhz, fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. Pentru stocare ai la dispozitie un HDD de capacitate 1 Tb, care ruleaza la o viteza de rotatie de 7200 rpm.
      Laptop-ul ASUS X550VX-XX015D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 950M de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie. Tehnologia Cuda ofera performante ridicate memoriei video si in acelasi timp distrubuie memoria virtuala pentru mai multe aplicatii care ruleaza simultan in modul grafic.
     Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. Imi place si faptul ca nu este greu, cantareste aproximativ 2.4 Kg iar suprafetele laterale sunt foarte subtiri.
     Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: 2 porturi USB 3.0 si altul 2.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie HD si are incorporat si un microfon.

Recomandare:

      Laptopul ASUS X550VX-XX015D indelineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Garantia oferita standard este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere cosistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus

                  Laptop ASUS X550VX-XX015D cu procesor Intel® Core™ i5-6300HQ 2.30GHz, Skylake™, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® GTX 950M 2GB, Free DOS, Silver
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)