ASUS RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900, router performant cu certificat IEEE

     ASUS RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 este un produs foarte bun care va oferi viteze bune de transfer si receptie date, si posibilitatea de a conecta in acelasi timp a mai multor dispozitive la reteaua de internet fara sa apara probleme de limitate viteza. 
    Interfata de configurare foarte logic organizata, pate fi accesata fie prin cablu, sau cu ajutorul CD-ului cu care vine in dotare. Pasii sunt explicati pe intelesul tuturor, mai ales ca manualul este disponibil si in limba romana. Personal l-am instalat prin fir, fiind o modalitate mult mai prietenoasa.
     Dupa o scurta perioada de acomodare meniul este unul prietenos, in ciuda faptului ca este complex. Este recomandabil ca setările sa fie facute cunoscand în detaliu semnificatia fiecarei optiuni. 
     Acesta ofera posibilitatea de a utiliza conexiuni WiFi in standard N si AC in regim mixt. Am conectat la el un IPad 2 si un laptop personal ASUS, am incercat sa ma conectez la reatea, iar totul s-a intamplat rapid, imediat dupa ce a luat placa de retea IP-ul asignat. Routerul este capabil sa foloseasca chei de acces separat pe fiecare retea de date, in 5 Ghz sau reteaua de 2.4 Ghz, dar recomand o configurare clasica cu un singur SSID ascuns.
     Pentru configurare am putut folosi un Apple Mac conectat prin cablu, ceea ce aste un progres față de router-ul anterior ASUS N56U care permitea configurarea numai din Windows. Posibilitatea de evaluare a vulnerabilităților rețelei este forte utilă ca check list. Permite filtrarea clienților după MAC pe ambele moduri de conectare și WiFi și cablu. 
     O alte chestie interesanta la el testata este si faptul ca semnalul ofera consistenta si atunci cand treci printr-o in camera in alta. Am facut chiar si test, am mers dintr-o camera in alta cu 3-4 pereti la mijloc si am obtinut chiar si asa un semnal destul de consistent pe mobil. Daca la vechea generatie mai apareau delay-uri in ceea ce priveste transmisia radio la conectarea a mai multor device-uri la el, odata cu acest model, aceasta problema e ca si rezolvata.
    Un router recomandat pentru cei care doresc performanta si sa detina controlul setarilor in retea.

Recomandare:

      Este un device excelent in cazul in care il doresti sa il folosesti acasa, la firma sau in mod personal pentru sesiuni de gaming fara intrerupere: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la care il consider o investitie buna: Verifica pret actualizat


                              ASUS RT-AC68U Dual-band Wireless-AC1900 Gigabit Router, USB 3.0, IEEE 802.11a/b/g/n



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)