Televizor LED Samsung 32J4000 pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Samsung 32J4000 este alegerea perfecta daca vrei sa achizitionezi unul nou, un model cu performante decente, cu un ecran de 80 cm, disponibil la un pret accesibil. Acesta se remarca printr-o serie diversificata de functii si caracteristici tehnice care vor bucura ochiul utilizatorului cu imagini de foarte buna calitate. Beneficiaza de garantia calitatii a unui dintre cei mai importanti constructori de televizoare din lume, lucru care se vede si in cazul modelului de fata.
      Designul sau este unul modern, la care remarcam ramele subtiri si materialele de calitate de culoare neagra. Materialele de constructie indeplinesc cele mai inalte standarde ale calitatii, respectiv finisaje bine realizate, compatibile cu conceptul de casa moderna, multifunctionala. Televizorul poate fi asezat fara probleme pe orice supratata, mai ales ca beneficiaza de doua picioruse de sustinere pozitionate simetric in cele doua colturi ale ecranului, pentru a echilibra astfel intreaga greutate.
      Ecranul de 80 cm va iesi in evidenta de fiecare data, beneficiaza de o rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare de imagine: Active Noise Reduction - atenueaza aspectul zgomotuui pe imagini, Dynamic Color Enhancer - sistem de procesare a culorilor pentru afisarea unei realitati cat mai apropiate de mediul in care traim.   
      Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
      Sunetul ofera o experienta foarte buna in egala masura data de cele doua boxe pozitionate simetric avand fiecare o putere de 10W. Caracteristicile superioare de sunet DTS Studio Sound si DTS Premium Sound vor completa lista dotarilor de interes pentru acest model.
      Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
       Cantareste aproximativ 3.8 Kg iar consumul energetic este unul aproape insesizabil, de doar 40 W.

Recomandare:

        Il recomand tuturor mai ales ca vine la un pret destul de accesibil, pret la care primesti calitate in ceea ce priveste toate capitolele: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand un discount semnificativ, oferta limitata ca stoc si timp, mai ales ca ne aflam in preajma sarbatorilor de iarna: Verifica pret redus

                        Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)