Laptop Acer Aspire E5-575G-7621 pret si specificatii tehnice

    Laptop-ul Acer Aspire E5-575G-7621 este un device excelent pentru cei care nu vor niciun compromis in ceea a priveste performantele tehnice, capabil sa duca cu succes orice task, fie el venit din partea grafica, programare sau jocuri video. Ca noutate acesta vine asamblat pe o noua arhitectura, una de noua generatie, Kaby Lake, care promite pe langa viteze mult mari la procesare si o autonomie ridicata pe baterie.
    Laptop-ul arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este de culoare negru, usor lucios, cat sa nu retina urme de amprenta evidente. Cele doua balamale din dreptul ecranului ii asigura o inchidere lina, sunt rezistente si ofera siguranta in ceea ce priveste o utilizare de lunga durata.
     Tastatura ofera accesul rapid la butoanele de interes si o zona de spatiu suficient de mare astfel incat sa ofere o precizie buna pentru cei care il vor folosi la tehnoredactare sau in programare. TouchPad-ul este pozitinat in zona calasica, central, vine cu suport multi-touch si este foarte responsive atunci cand vine vorba de operatii.
     Display-ul de 15.6 inchi este capabil sa redea imagini la o calitate exceptionala, dat fiind faptul ca vorbim de o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Pentru a impiedica efectul de stralucire a ecranului, caracteristica anti-glare joaca un rol foarte important in capacitatea acestuia de a limita unghiul de vizibilitate
     Sub capota gasim urmatoarele componente care fac parte din intreg angrenajul de lucru al laptopului astfel: procesor cu doua nuclee i7 7500U tactat la frecventa de 2.7 Ghz, care poate urca pana la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost, 8 Gb de memorie RAM de tip DDR4 si un spatiu de stocare de 256 Gb pe un SSD ultrarapid. Imi place ca cei de la Acer au optat pentru un SSD, pentru a mentine astfel totul in aceiasi nota, a vitezei, lucru de apreciat. Deasemenea este important de stiut ca memoria RAM poate fi upgradata la 16 GB, prin atasarea unei alte placute de memorie in slot-ul ramas liber.
     Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 940MX are o capacitate de memorie video de 2 Gb si ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Pentru a optimiza consumul, Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa video dedicata si o activeaza pe cea integrata,atunci cand nu sunt necesare resurse grafice superioare.
     Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype. pentru internet vei putea folosi o conexiune de pana la 1 Gb/s.
     Cantareste aproximativ 2.23 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 6 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 8 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Laptopul Acer Aspire E5-575G-7621 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                       Laptop Acer Aspire E5-575G-7621 cu procesor Intel® Core™ i7-7500U 2.70 GHz, Kaby Lake™, 15.6'', Full HD, 8GB, 256GB SSD, nVIDIA GeForce 940MX 2GB, Linux, Black
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)