Ceas Smartwatch cu telefon WB Digital GT88 pret si specificatii tehnice

       Am butonat zilele acesta ceasul Smartwatch cu telefon WB Digital GT88, un ceas inteligent care la prima vedere pare ca copie aproape identica la Apple Watch, o alternativa ieftna dar foarte buna, care se misca foarte bine, are o multime de aplicatii si un design foarte "cool". Are o Autonomie buna, proces de lucru stabil, rapid in luarea comenzilor, touch-ul raspunde bine la comenzi iar designul este unul care imi place. Din punct de vedere al functionalitatii, acesta este compatibil cu oricare telefon, fie ca vorbim de unul cu sistem de operare Android sau Ios.  


Functiile disponibile pentru acest model:

-  PEDOMETRU - masoara pasii si distanta parcursa. Poti astfel monitoriza activitatea fizica de zi cu zi.
-  SLEEP MONITOR - monitorizezi orele de somn si optimizezi perioadele de odihna.
-  SEDENTARY REMINDER - alerta care se activeaza in cazul in care nu ai facut miscare in ziua respectiva
-  FUNCTIE ANTI-LOST - te atentioneaza atunci cand iesi din aria de actiune a telefonului
FUNCTIE FIND ME - te ajuta sa gasesti telefonul pierdut
SMS - trimiti si primesti mesaje direct de pe telefon.
AGENDA/SMS - contacte / jurnal apeluri / sincronizare si player muzica. 

      Smartwatch-ul dispune de un ecran de 1.54 inchi si are o rezolutie de 240 x 240 pixeli. Pe partea de conexiune acesta este inzestrat cu slot SIM si slot pentru card de memorie (capacitate maxima 32 Gb). Se poate conecta cu usurinta la orice telefon via Bluetooth v3.0. Poti efectua si prelua apeluri direct de pe telefon, si instiintat prin intermediul a unor notificari atunci cand ai ratat un apel sau un SMS.
      Camera cu rezolutie de 2 MP este localizata pe display-ul ceasului. Este o camera excelenta in ideea in care doresti sa surprinzi instantanee, dar nu una foarte calitativa, dar suficient de buna sa ofere o claritate decenta.
      Ceasul foloseste un sistem cu procesor MTK6572 cu doua nuclee fizice, tactat la frecventa de 1.2 Ghz, are un procesor grafic Mali 400, o memorie RAM de 128 MB si un spatiu de stocare de 64 Mb (extensibil prin atasarea unui card de memorie la 32 Gb).
      Bratara ceasului este din material silicon, foarte expandabila si pare destul de rezistenta la prima vedere.
      Bateria de 380 mAh Litiu ii va oferi acestuia o autonomie de functionare de pana la 48 de ore, in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un smartwatch dotat cu o multitudine de functionalitati interesante la cel mai bun pret de pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la o reducere de pret consistenta, acesta avand un discount de 46% pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus

Ceas Smartwatch cu Telefon WB Digital GT88, Monitorizare ritm cardiac, Incarcare magnetica, Camera 2 Mpx, Apelare BT, LCD Capacitiv 1.54" Antizgarieturi, Slot Card, Gold Ceas Smartwatch cu Telefon WB Digital GT88, Monitorizare ritm cardiac, Incarcare magnetica, Camera 2 Mpx, Apelare BT, LCD Capacitiv 1.54" Antizgarieturi, Slot Card, Gold

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)