Quickmobile organizeaza Black Friday 2016 pe 18 noiembrie

    Cei de la Quickmobile urmeaza trendul marilor magazine Electro-IT si organizeaza la unisol cu marile magazine la data de 18 noiembrie 2016 campania de Black Friday. Daca multe magazine au ales sa dilueze fenomenul de "Black Friday", tin sa ii felicit pe cei de la Quickmobile ca au ales o singura zi, pentru organiza acest eveniment, atat de asteptat de publicul larg.
    Asteptarile sunt la fel de mari ca si anul trecut, cand stim ca au fost destul de multe oferte interesante la gadget-uri exclusiviste, telefoane mobile de pe la noi sau di zona de Est si accesorii pentru telefoane mobile.
    Inca nu se stiu prea multe detalii despre ofertele care vor fi in data de 18 noiembrie, dar pana atunci cei de la Quickmobile au lansat un formular unde cei curiosi vor primi primii ofertele pe mail, daca se inscriu aici.
     Deasemenea exista si un landing page unde au afisat o poza destul de sugestiva care face referire la mai multe produse, multe probabil car vor fi si in oferta celor reduse astfel:

   Iphone 6 la promotie de Black Friday

   Scutere electrice hoverboard la reducere de BF

   Drone la reducere de BF

    Ma astept deasemenea sa vad preturi interesante la ceasurile de generatie 1 Apple Watch, : Verifica preturi actualizate, sau la telefoanele exclusiviste care le aduc de prin zona de Est.
     Nu stiu voi ce pretentii aveti, dar eu astept ceva oferte bune la telefoanele noi lansate Zenfone 3, dar pana atunci sa asteptam calm si cu listele de cumparaturi facute. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)