Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 pret si specificatii tehnice

     Tehnologia avanseaza pe zi ce trece si iata ca avem acum si asa numitii roboti de aspirare care acum pot face curatenie in toata casa fara a mai trebui sa te implici pe tine in efort. Dirt Devil Spider M607 este unul dintre cele mai accesibile modele, un robot automatizat care preia comenzile si actioneaza de unul singur prin toata casa, este inteligent, stie sa evite obstacole si ajunge si in zonele mai greu accesibile, acolo unde chiar si clasicele aspiratoare aveau ceva probleme.
     Forma sa rotunda ii permite acestuia sa ajunga cu usurinta in spatiile inguste si sa curete toata murdaria. Setul de perii montate pe margini ajunge la praful de pe podea in mod eficient si apoi este conectat de suflul de aspirare din mijlocul acestuia. Recipientul de praf integrat poate fi golit cu mare usurinta iar filtrul lavabil asigura o performanta de lunga durata in curatarea suprafetelor.
     Aparatul poate fi folosit doar pe suprafete uscate, are o greutate de numai 1.5 Kg si nu este deloc zgomotos in timpul procesului de curatare. Are o putere de 17 W(selectabila in 3 trepte de intensitate), o zona de colectare murdarie de capacitate 0.27 l (cam la 2 saptamani trebuie golit) si este reincarcabil la priza, timpul estimat pentru o incarcare completa fiind de 4 ore.

Recomandare:

    Consider ca trebuie sa profitam din ce in ce mai mult de noutatile in materie de tehnologie si sa ne usuram viata cu astfel de dispozitive care nici nu costa foarte mult: Verifica oferta pret

    Inclus in catalogul reducerilor, acesta beneficiaza de un discount semnificativ zilele acestea: Verifica pret actualizat


                             Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min, Acumulator, Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)