Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018R pret si specificatii tehnice

      Curatenia este esentiala in casa fiecaruia asa ca in cazul in care ti s-a defectat aparatul de aspirat, nu poti amana prea mult decizia achizitionarii unuia nou. Daca acest lucru te-a luat prin surprindere si nu ai prevazut din timp un buget mai mare pentru ceva mai scump, iti recomand Star-Light ACTY-1018R, un aspirator produs la noi in tara, un model ieftin cu performante bune la spirat. 
      Constructiv, acesta arata foarte bine, este de culoare rosie, iar functiile si modurile de lucru sunt cele uzuale, nimic complicat.
      Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (1000 W) care ii ofera o putere de aspirare de 200 W, suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 8 metri in jurul sau.
      Toata murdaria este colectata la interior in zona special destinata de capacitate 1.8 litri. Dotat si cu filtru HEPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mici in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.


Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                               Aspirator fara sac Star-Light ACTY-1018R, 1.8 l, Tub telescopic, 1000 W, Filtru HEPA, Rosu/Negru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)