Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC 5124 pret si specificatii tehnice

      Whirlpool AWOC 5124 este o masina de spalat excelenta in vederea in care doresti sa implici in achizitionarea unei masini de spalat un buget cat mai mic. Chiar daca nu este atat de scumpa masina de spalat Whirlpool AWOC 5124, aceasta se prezinta foarte bine atat pe partea de design cat si la capitolul performante tehnice. Tehnologia cu "Al 6-lea Simt" va juca un rol important in optimizarea functiilor si programelor de lucru, pentru a se obtine astfel rezultatele dorite cu un minim de consum de resurse.
      Whirlpool AWOC 5124 este o masina excelenta si din punct de vedere al spatiului ocupat, un model destul de compact, cu acces la interior din partea frontala, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 52 cm. La interior vei putea incarca cuva cu pana la 5 Kg rufe, pentru care este disponibila o viteza de centrifugare maxima de 1200 rpm. Nici nu ai nevoie de mai mult de atat, avand in vedere ca poti spalat rapid, economic si intr-un timp relativ scurt, hainele tale.
       Panoul de comanda nu este deloc complicat de utilizat, selectia programelor fiind disponibila prin intermediul butonului rotativ central. Tot aici gasesti si zona de depozitare detergent granule si lichid si butoanele de selectie viteza centrifugare. Optiunile active vor fi semnalizate prin aprnderea intermitenta a unor becuri LED. 
      Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC 5124 ne lasa o impresia buna si la capitolul consum energetic, un model clasat in clasa de eficienta energetica A+, pentru care va inregistra un consum energetic de 165 kWh si de 7980 litri de apa, tot intr-un an. Impartit la nevoile unui singur proces de spalare, consumul standard de apa este de 36 litri de apa iar cel energetic este de 0.75 kWh. 
      Programele de spalat destul de numerose, 18 la numar, acopera cam toate necesitatile pe care le poti avea din partea unui astfel de dispozitiv, si aici putem enumera: program rapid 30 de minute, prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, sintetice, usor de calcat), program centrifugare delicata/intensiva, mitx, spalare eco - consum redus de energie. Daca vrei sa ai de unde alege, acest aspect va fi important in alegerea acestei masini de spalat.
      Producatorii garanteaza o eficienta foarte buna chiar si la temperaturi mai joase de spalare. Astfel vei putea economisi energie electrica cu pana la 40% daca selectezi un ciclu de spalare cu o temperatura cuprinsa intre 60 de grade si 40 de grade.
      O alta caracteristica inovativa specifica masinilor de spalat Whirlpool il reprezinta sistemul"Al 6-lea simt" cu ajutorul caruia masina de spalat isi va adapta consumul de energie electrica si detergent in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva.
      In timpul functionarii aceasta se dovedeste a fi destul de silentioasa astfel incat poti sa o folosesti fara probleme chiar si pe timp de noapte (nivel zgomot 59 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC 5124, 1200 RPM, 5Kg, Clasa A+, Alb
        


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri