Allview A4 You Life cel mai bun pret eMag

        Allview A4 You Life este cel mai accesibil smartphone disponibil pe piata din Romania. La mare cautare, acesta este unul dintre cele mai vandute telefoane mobile din magazinele online fiind un adevarat succes pentru firma brasoveana Allview. 
       Acesta vine dotat cu un display de dimensiuni medii de 3.5 inchi avand o rezolutie de 320 x 480. 
       Procesorul este un dual core tactat la 1 Ghz, memoria RAM este de 512 Mb, iar spatiul de stocare de 4 Gb poate fi extins pana la 16 Gb prin atasarea unui card MicroSD. 
        Suporta 3G, retele wireless Wi-Fi si transmisie date prin bluetooth 4.0. Camera principala de pe spate are un senzor de 3.2 Mp iar cea secundara de pe fata de 0.3 Mp. 
        Bateria de 1350 mAh iti va asigura autonomia de care ai nevoie pe parcursul unei zile de lucru in conditii de utilizare intensiva.
         Este un telefon multimedia recomandat mai mult pentru navigare internet, poze, citit email-uri si cateva jocuri mai simple. Daca esti pasionat de jocuri iti recomand sa mai pui ceva bani deoarece acesta este slab din acest punct de vedere. Pentru un buget mic, daca iti doresti un telefon gaming iti recomand sa arunci un ochi peste Allview Viper v1: Vezi pret Allview Viper. 

Recomdare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un smartphone ieftin dotat cu functii de baza la cel mai mic pret de pe piata: Vezi Oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Zilele acestea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin, avand un discount de 60 de lei: Verifica pret redus

                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)