Combina frigorifica Beko BKN365X+, pret,caracteristici si pareri

          Beko BKN365X+ este o combina frigorifica moderna cu un design ce se remarca prin culoarea argintie dotata cu cele mai noi tehnologii existente pe piata la un pret foarte bun. 
            Beko BKN365X+ are un volum total de 318 litri si o inaltime de 185 cm fiind dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata. O combina frigorifica bine dotata ce dispune de cele mai noi tehnologii avand un sistem de racire performant si eficient. Combina frigorifica Arctic Beko BKN365X+ beneficiaza de tehnologia inovatoare No Frost si de un compresor digital ce are o garantie de 10 ani care ii confera acesteia o eficienta energetica excelenta.
         Din punct de vedere energetic aceasta este incadrata in clasa de consum A+ cu un consum de curent foarte mic ce se va reflecta in factura de curent lunara. 
         Cu ajutorul sistemului inovator No Frost veti scapa de vechile probleme cu depunerile de gheata, sistem ce impiedica formarea ghetii in interiorul combinei frigorifice. 

         Capacitatea totala a acestei combine frigorifice este de 318 litri din care 219 ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar 99 de litri congelatorului. Interiorul frigiderului este compartimentat pe 4 rafturi din sticla si un alt compartiment situat in partea de jos pentru legume si fructe. Deasemenea acesta mai este prevazut cu un compartiment special unde temperatura este mentinuta in jurul valorii de 0 grade respectiv suport pentru bauturi racoritoare pe usa. 
          Congelatorul este compartimentat pe 3 rafturi avand o capacitate de inghetare de 5 Kg/24h
         Garnitura de pe usi, montata pentru etansare contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Manerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. 
          O caracteristica importanta a acestei combine frigorifice il reprezinta filtrul anti-mirosuri, filtru care elimina mirosurile neplacute din interiorul frigiderului asigurand un nivel ridicat de igiena.

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici


                      
          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)