Allview X2 Soul Pro cel mai bun pret eMag

        Allview X2 Soul Pro, poate cel mai frumos si performant telefon produs de catre cei de la Allview e disponibil acum pentru comanda prin intermediul celui mare magazin online.
        Allview X2 Soul Pro este realizat din sticla si metal avand o grosime de numai 5.5 mm. Ecranul este de tip Full HD avand o diagonala ce masoara 5.2 inchi. Culorile sunt vii, intense placute la vedere atat in conditii de luminozitate maxima cat si pe timp de noapte.
        Din punct de vedere al puterii de procesare acesta este dotat cu un procesor de tip Octa Core pe 64 de biti care impreuna cu memoria de 2 Gb RAM fac din acest dispozitiv unul dintre cele mai bune existente pe piata la ora actuala. Acesta vine inzestrat cu un spatiu de stocare generos ce insumeaza 16 Gb ce poate fi suplimentat prin adaugarea unui card de memorie. 
        Bateria integrata este de 2700 mAh iar camera de pe spate este de 13 MP avand un senzor Sony. Camera frontala destinata pozelor selfie sau chiar convorbirilor de tip conferinta este de 8 MP. Acesta vine cu Android 5.0 preinstalat. 
       Pasionatii de muzica vor putea asculta muzica la cea mai buna calitatea, acesta fiind dotat cu amplificator NXP. Deasemenea playerul nativ de muzica va putea reda si versurile melodiilor. 

Recomandare: 


    E alegerea perfecta daca doresti achizitionarea unui telefon modern de ultima generatie, disponibil in exclusivitate in cel mai mare magazin online: Verifica oferta pret


       Vezi parerile si comentariile celorlati cumparatori care au testat deja acest smatphone aici


        Allview X2 Soul Pro este disponibil atat in varianta culoare alb cat si negru


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)