Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 pret, caracteristici si pareri

      Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa iti ofere siguranta din punct de vedere al utilizarii in timp si performante la nivel mediu avand buget mediu, atunci Whirlpool AWO/C60100 este alegerea perfecta.
       Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 are o capacitate de incarcare rufe de 6Kg si o viteza de centrifugare de 1000 rpm. Este unul dintre cele mai eficiente masini de spalat in acest buget avand un consum minim de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++.
      Masina de spalat Whirlpool AWO/C60100 are un total de 18 programe de spalare: programul usor de calcat (hainele nu sunt stoarse foarte tare pentru a putea fi calcate apoi cu usurinta), program de spalare intarziata (te ajuta sa programezi spalarea hainelor chiar si atunci cand esti plecat de acasa), program consum redus de energie (limiteaza timpul si numarul de cicluri de centrifugare pentru un consum energetic minim), program de clatire intensiva (indicat pentru hainele de culoare inchisa pentru a se elimina orice urma posibila de detergent).
       In partea superioara, masina de spalat este dotata cu un display de tip LCD care va afisa informatii ce tin de programul de spalare, timpul ramas sau etapa curenta a programului. 
         Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C60100 este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un raport al zgomotului de 59 dB.

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount de 200 lei Verifica pret redus


                     

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)