Combina frigorifica Arctic ANK305+ cel mai bun pret

        Cei de la Arctic ofera pietei de consum frigidere foarte bune dotate cu tehnologii de ultima generatie la cele mai mici preturi. Combina frigorifica Arctic ANK305+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant la un pret foarte bun avand un volum total de 276 litri din care 204 litri ii revin frigiderului iar restul de 84 litri congelatorului.    
        Din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum A+ avand un consum minim de energie. 
        Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi din sticla reglabile in inaltime. In interiorul acestuia mai gasiti deasemenea un compartiment special pentru bauturi, pentru fructe si suport pentru oua.
        Design-ul acestuia este unul clasic in care gasiti congelatorul pozitionat in zona superioara iar mai jos frigiderul. In cazul unei pene de curent producatorul garanteaza ca dezghetarea totala a acestuia se va face in 16 ore.
         In timpul functionarii nu veti avea probleme cu zgomotul acesta fiind foarte silentios nivelul de zgomot fiind de numai 41 dB.

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti un frigider ieftin, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

 Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)