Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V pret, caracteristici si pareri

      Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant avand cel mai mic pret de pe piata dotat cu functii de baza ce iti ofera confortul dorit casei tale.
      Designul este unul minimalist, slim placut la vedere, fiind realizat din materiale de calitate. Afisajul LED iti va indica in permanenta temperatura camerei precum si principalele functii setate in programul de functionare. 
      Capacitatea de racire este de 12000 BTU, fiind alegerea perfecta pentru o camera de dimensiuni intre 30-49 metri patrati. 
      Din punct de vedere energetic Daewoo DSB-F1283ELH-V se remarca prin consumul energetic mic fiind incadrata in clasa de consum A++ cu un consum minim si o eficienta foarte buna. Poate fi folosit pe incalzire pe timp de iarna iar vara pe functia de racire sau ventilare.
      Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V este dotat cu mai multe functii:

- Functia i Feel - Telecomanda aparatului de aer conditionat este prevazuta cu un senzor care detecteaza temperatura din mediul abiant al camerei. Astfel consumul de energie va fi ajustat in functie de temperatura varianta din mediul ambiant al camerei.
- Restart automat - Aparatul de aer conditionat reporneste automat in cazul unei pene de curent
- Autodiagnosticare - In cazul in care aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali pe display va aparea un cod eroare care te va ajuta sa identifici unde a intervenit problema.
- Auto - functionare in regim automat cu setari predefinite din fabrica

          In timpul functionarii zgomotul produs este aproape insesizabil, aceasta fiind foarte silentioasa avand un raport al zgomotului de doar 56dB. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)