ASUS ZenFone 2 ZE500CL cel mai bun pret

        Incepand de astazi ASUS ZenFone 2 ZE500CL a intrat in stoc fizic in cel mai mare magazin online din Romania. Cei de la Asus ataca piata telefoanelor mobile performante cu noul ASUS ZenFone 2 ZE500CL, un telefon cu caracteristici de nivel premium la un pret sub 1000 de lei. 
       Ca si specificatii tehnice, acesta se ramarca cu display-ul de 5 inchi avand o rezolutie 1280 x 720 protejat de Gorilla Glass 3.
       Performantele tehnice sunt date de procesorul Intel Atom Z2560 dual core tactat la 1.6 Ghz care impreuna cu memoria de 2 Gb RAM si spatiul de stocare de 16 Gb iti va oferi una dintre cele mai bune experiente. 
          Camera principala are un senzor de 8 MP fiind dotata si cu blitz LED. Pentru iubitorii de selfie-uri acesta vine si cu o camera frontala de 2 MP. Acesta este compatibil cu retele 4G/LTE, transmisie date prin Wi-Fi, are microUSb si A-GPS.
       Vine preinstalat cu cea noua versiune Android, respectiv Android 5.0 Lollipop. Bateria de 2500 mAh iti va asigura o autonomie de 1 zi in cazul unei utilizari intense. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant cu o autonomie ridicata la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

      Vezi parerile si celorlalti utilizatori care au cumparat deja acest telefon mobil aici

       Daca ai noroc il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online: Verifica pret redus


                    


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)