Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B pret, caracteristici si pareri

        Aspiratorul fara sac Samsung VCC44E0S3B este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant si eficient la un pret foarte bun. Acesta este unul dintre cele mai accesibile aspiratoare care beneficiaza de filtru HEPA. Filtrul Hepa este recunoscut ca fiind util in special in cazul persoanelor cu alergii la particulele de praf care sunt evacuate din nou in mediul ambiant. 
       Pentru un randament mai mare al filtrului, aspiratorul este dotat cu doua compartimente pentru colectarea prafului.
       Modelul se remarca prin dimensiunile reduse, usor de manevrat prin camera avand un randament foarte bun. Spre deosebire de alte modele de aspiratoare, acesta este dotat cu doua roti mari ce ii asigura o manevrabilitate foarte buna chiar si in conditii de spatiu restrans. 
        Aspiratorul are un motor de 1500 W si o putere de aspirare de 310 W. Cablul de alimentare la retea are o lungime de 6 metri si este retractabil. 

Recomandare: 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant dotat cu tehnologii de ultima generatie avand un pret foarte bun: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

         Deasemenea daca ai noroc il poti gasi zilele acestea la reducere, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 24 %: Vezi pretul redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)