Philips PerfectCare Pure GC7635/30 cea mai buna statie de calcat

         Philips PerfectCare Pure GC7635/30 este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta care sa te ajute sa arati impecabil. Este cea mai compacta si usoara statie de calcat dintre cele existente pe piata, usor de purtat in bagaj chiar si in caltorii.
         Noua statie de calcat de la Philip a fost special conceputa pentru a te ajuta sa calci de doua ori mai repede chiar si hainele sensibile. Talpa T-ionicGlide aluneca extrem de usor pe orice tip de tesatura. Debitul de abur continuu ajuta la departarea eficienta si rapida a cutelor inestetice oricat de dur este materialul. Noua statie de calcat Philips Perfect Care este 100% sigura pe toate tipurile de materiale chiar si atunci cand calci tesaturi delicate precum matasea sau casmirul. 
        Tehnologia Optimal Temp va asigura ca nu iti vei arde hainele chiar si atunci cand te grabesti. Talpa statiei nu va fi niciodata prea fierbinte sau prea rece intrucat procesorul de ceontrol inteligent o pastreaza la o temperatura constanta perfecta pentru orice tip de material. In cazul in care o uiti in priza aceasta este prevazuta si cu un sistem inteligent de inchidere in cazul in care nu o folosesti o anumita perioada de timp.
        Deasemenea statia de calcat Philips este dotata si cu un sistem anti calcar ce filtreaza particulele de calcar provenit din aburul generat atunci cand calci. Hainele tale vor arata impecabil fara urme de calcar sau cute insestetice.

Recomandare:

         E alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta care sa faca fata la toate tipurile de tesaturi: Vezi oferta pret.

        Deasemenea zilele acestea daca ai noroc o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount de 30%: Verifica pret redus.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)