Combina frigorifica Arctic ANK366NF+ cel mai bun pret

       Arctic ANK366NF+ este cea mai bine dotata combina frigorifica produsa la noi in tara de catre cei de la Arctic. Am putea spune ca este varf de gama facand parte din categoria produselor premium cu dotari ce le intalnim la cele mai bune combine frigorifice la un pret foarte bun. 
        Arctic ANK366NF+ are un volum total de 321 litri si o inaltime de 201 cm fiind dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata. O combina frigorifica bine dotata ce dispune de cele mai noi tehnologii avand un sistem de racire performant si eficient. Combina frigorifica Arctic ANK366NF+ beneficiaza de tehnologia inovatoare No Frost si de un compresor digital ce are o garantie de 10 ani care ii confera acesteia o eficienta energetica excelenta.
        Din punct de vedere energetic aceasta este incadrata in clasa de consum A+ cu un consum de curent foarte mic ce se va reflecta in factura de curent lunara. 
       Cu ajutorul sistemului inovator No Frost veti scapa de vechile probleme cu depunerile de gheata, sistem ce impiedica formarea ghetii in interiorul combinei frigorifice. 

       Capacitatea maxima a acestei combine frigorifice este de 321 de litri din care 231 de litri ii revin frigiderului pozitionat in partea superioara iar restul de 90 de litri congelatorului.
        Rafturile ajustabile iti permit folosirea spatiului eficient, acestea putand fi usor glisate sau reglate in functie de dimensiunea alimentelor. 
        Combina frigorifica Arctic ANK366NF+ este dotata cu mai multe functii speciale:

- Eco Dual Balance - previne amestecul mirosurilor dintre compartimente mentinand prospetimea alimentelor pe  perioada mai indelungata

- Eco Breeze - sistem de distribuire uniforma a temperaturii in interiorul combinei frigorifice

- Eco Fresh - compartiment cu temperatura constanta in jurul valorii de 0 grade Celsius.

- Multi Frost Zone - compartiment special al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare. 

- Functie vacanta - Functionare la capacitate redusa atunci cand esti plecat de acasa 

- Eco LED - Ofera lumina mai puternica cu mai putina caldura degajata si consum energetic cu pana la 7 ori mai mic

- Eco buzz - averizare sonora in cazul in care uitati usa combinei frigorifice deschisa

Recomandare:

      E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 5 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)