Frigider Heinner HF-215A+ pret, caracteristi si pareri

      Frigider Heinner HF-215A+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider ieftin de dimensiuni mai mici dotat cu functii de baza la un pret foarte bun.
      Frigiderul Heinner HF-215A+are o capacitate maxima de 215 litri din care 170 de litri ii revin frigiderului iar restul de 45 de litri congelatorului. Acesta este un frigider de dimensiuni medii avand o inaltime de 150 cm cu  latime de 55 cm. Rafturile sunt ajusatabile atat cele din compartimentul frigorofic si si cele din congelator astfel ca spatiul poate fi folosit in totalitate la adevarata sa valoare. Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi avand deasemenea si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor respectiv un suport pe usa in care puteti depozita bauturi racoritoare. 
      Din punct de vedere energetic, frigiderul Heiner este incadrat in clasa de A+ cu un consum mic de energie electrica fiind foarte eficient.
      In timpul functionarii acesta este foarte silentios avand un nivel al zgomotului de 45 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)