Aparat de aer conditionat pret caracteristici si pareri

         Aparat de aer conditionat Samsung AR24JSFNCWKNEU este alegerea perfecta daca doresti un aparat conditionat performant care sa isi faca treaba in cele mai bune conditii indiferent de temperatura de afara. Avand o capacitate mare de racire de 24000 BTU acesta este perfect  pentru apartamentele spatioase, pentru incintele avand o suprafata mare sau  pentru salile de festivitati si restaurante. 
        Din punct de vedere energetic, acesta face parte din clasa de consum A++ avand un consum mic de energie si o eficienta foarte buna. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, avand un consum redus de energie si o eficienta foarte buna.
         Aparatul de aer conditionat poate fi folosit atat pentru racire cat si incalzire avand o putere de racire de 24000 BTU
         Telecomanda este echipata cu un display de tip LCD care afiseaza  informatii despre temperatura si programul care este setat sa functioneze. 
          Aparatul de aer conditionat dispune de protectie impotriva impuritatilor si a particulelor de praf fiind dotat in acest sens cu mai multe filtre (Easy Filter, Full HD 60, Anti Bacteria, Anti Alergic, si Anti-Virus). Il recomand tuturor in special celor care au probleme cu alergii la praful din atmosfera. 
          Este silentios, zgomotul in timpul functionarii acestuia fiind aproape insesizabil.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici




               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)