Tefal FreeMove FV9970 cel mai bun pret

           Cei de la Tefal revolutioneaza calcatul hainelor aducand pe piata cel mai tare fier de calcat fara fir respectiv Tefal FreeMove FV9970. 
           Daca pana acum calcatul hainelor era un chin chiar si pentru cei mai priceputi, cu noul Tefal FreeMove FV9970 totul va deveni mult mai usor si simplu. Astfel de acum incolo cu noul Tefal FreeMove FV9970 te vei putea roti in jurul mesei fara sa mai se incurce firul sau vei putea calca cu el si acolo unde nu exista sursa de curent sau spatiul este limitat.             Acesta are o putere maxima de 2600 W fiind foarte eficient care va permite indepartarea pana si celor mai fine cute dupa haine. Acesta este prevazut cu un dock de incarcare iar la fiecare pauza de 5 secunde asezat in dock acesta se va incarca asigurand o autonomie de 30 de secunde. 
         Pentru haine cu tesatura mai delicata este recomandat folosirea sistemului de aburi care este actionat prin apasarea butonului de Steam Control. 
          Fierul de calcat este echipat cu o talpa Gliss ce asigura o aderenta perfecta pentru orice tip de tesatura.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat de buna calitate dotat cu cele mai noi tehnologii care te va ajuta sa ai hainele mereu impecabile fara urme vizibile de cute: Vezi oferta pret
       
          Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret foarte bun, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 25%: Vezi noul pret redus



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)