Laptop Lenovo G40-30 pret,caracteristici si pareri

      Laptopul Lenovo G40-30 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop cu performante medii la un pret foarte bun. Materialele de buna calitate aluminiu si plastic precum si designul caracteristic laptopurilor Lenovo modern fac din acesta un gadget reusit din toate punctele de vedere.
       Display-ul este unul de tip LCD  cu o diagonala de 14 inchi avand caracteristica speciala de tip VibrantView ce scoate in evidenta unghiul de vizibilitate foarte bun.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Pentium Quad Core N3540 tactat la 2.16 Ghz si de memoria RAM de 2 Gb ce poate fii extinsa pana la 8 Gb.  Acesta are o capacitate de stocare a datelor de 500 Gb.  
       Placa video este una de tip integrata, deci nu recomand acest laptop pentru gaming, dar daca nu esti prea pretentios aceasta face fata cu brio jocurilor aparute acum 5-6 ani si se descurca foarte bine atunci cand vrei sa vizionezi un film fie el si in varianta Full HD
       Tastatura este standard, intuitiva continand si grupul de taste numerice din partea dreapta cu butoane bine delimitate prin spatii. 
       Imi place acest laptop prin prisma faptului ca este usor de purtat dupa tine la birou sau in calatorii avand o greutate de numai 2.2 Kg
       Bateria de 4 celule isi face de mnune treaba fiind suficienta pentru aceasta configuratie avand o autonomie de 4 ore. Deeasemenea acesta vine cu Windows 8.1 preinstalat cu licenta si Microsoft 2013 in varianta trial.

Recomandare

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant in care sa nu investesti o suma mare de bani Verifica oferta pret

          Zilele acestea daca ai noroc il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount de 300 lei: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)