Samsung Galaxy Tab Pro T320 cel mai bun pret eMag

         Samsung Galaxy Tab Pro T320 este alternativa perfecta Android  la Ipad Mini fiind o tableta de dimensiuni mici dar cu performante remarcabile. Din punct de vedere al designului aceasta se aseamana cu Note 3 fiind realizata dintr-un plastic de buna calitate pe spate avand un efect ce imita pielea. 
         Displayul este un IPS avand o diagonala ce masoara 8.4 inchi ce suporta o rezolutie  2650 x 1600 pixeli. Este capabil sa redea imagini mult mai clare decat modelele precedente galaxy tab. Unghiul de vizibilitate este excelent iar luminozitatea suficient de mare pentru a putea fi folosita atat ziua in lumina puternica cat si noapte. 
        Din punct de vedere al puterii de procesare aceasta este dotata cu un chipset Snapdragon 800, avand un procesor Krait 400 tactat la 2.3 Ghz si GPU Andreno 330 recunoscut pentru performantele excelente in jocuri. 
         Sistemul de operare Android 4.4 este ajutat de unitatea de memorie de 2 Gb RAM si de cei 16 Gb memorie interna care mai pot fi completati cu alti 64 Gb atasand un card de memorie microSD. 
         Camera foto principala are un senzor de 8 Mp iar pentru iubitorii de selfie-uri camera frontala are 2 Mp. Camera principala este capabila sa filmeze la o rezolutie Full HD la 30 fps.
        Din punct de vedere al conectivitatii, Samsung Galaxy Tab Pro T320 suporta Wi-Fi si transfer fisiere prin bluetooth clasa 4.0. 
          Bateria de 4800 mAh va asigura o autonomie decenta de pana la 6 ore utilizare intensa si 127 de ore in modul redare audio. 

Recomandare

           La pretul si performantele oferite de aceasta tableta consider ca este un Best buy: Vezi oferta pret
        Mai mult zilele acestea o poti lua la un pret si mai bun prin intermediul celui mai mare magazin online, reducerea fiind una destul de semnificativaVerifica noul pret redus



  •   Verifica si impresiile celorlalti cumparatori citind comentariile si impresiilor lor aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)