Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF60F4E5W2X cel mai bun pret

           Imi place foarte mult masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X, deoarece se vede din start atentia sporita de care beneficiaza de catre cei de la Samsung aceasta fiind realizata in totalitate din inox. Design-ul Crystal Gloss este unul foarte modern adaugand un plus de eleganta si modernism spatiului in care este amplasata. 
         Display-ul LED pozitionat frontal ofera informatii utile despre programele disponibile pentru spalare automata, turatia si temperatura apei. 
         Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F45W2X beneficiaza de tehnologie EcoBubble care obtine de la detergent mai multa spuma si asigura o curatare mai buna a petelor. In interior se afla un generator de bule care dizolva detergentul compact si apoi injecteaz aer obtinand spuma. Functia EcoBubble poate fi folosita si la temperaturi scazute, chiar si apa rece , spuma obtinuta patrunde repede in rufe curatand la fel de eficient ca si ciclul de spalare cu apa calda.
         Designul Crystal Gloss infrumuseteaza  masina de spalat, aceasta are o forma usor curbata. In completarea designului masinii de spalat se afla afisajul digital lat, cu butoane plate care reactioneaza la cea mai mica atingere. 
         Aceasta functie amesteca detergentul cu aer si apa inainte de a incepe ciclul de spalare, nu se recomanda a se pune detergent in cuva, deoarece isi pierde din functionalitate.
          Adancimea masinii este de 40 de centimetri , fiind un avantaj pentru persoanele care nu au suficient spatiu in casa, aceasta putand fi pozitionata in spatii inguste.
           Inca o functie de apreciat la masina de spalat Samsung este functia de Diagnosticare. Aceasta  detecteaza si diagnosticheaza erorile si ofera solutii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone.
          Pentru a economisi timp se poate apela la functia Memo, aceasta memoreaza ultima setare utilizata. 
          Alte functii importante ale acestei masini de spalat sunt: sistem de siguranta impotriva copiilor, filtru auto-curatare, fuzzy logic, selector centrifugare, control supraincalzire, Smart Check, Stain away si functia ceramic Plus  ce ofera o acoperire anti-calcar.

Recomandare:

      E alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici



                  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)