Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE pret, caracteristici si recomandari

          Acum ca vara a venit, zilele devin din ce mai calduroase chiar insuportabil de cald astfel ca e cazul sa achizitionezi un aparat de aer conditionat performant care sa faca fata in orice conditii de vreme nefavorabila. In acest sens iti recomand aparatul de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE
          Designul este unul modern, inovator avand forma unui triunghi care imbunatateste vizibil eficienta aparatului de aer conditionat facand ca aerul sa circule mult mai rapid pe o suprafata mai mare. In partea superioara acesta este dotat cu un display de tip LCD care va afisa temperatura camerei precum si parametrii de functionare care sunt setati. Acesta poate fi controlat si de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi prin Wi-Fi. 
         Primul lucru care trebuie sa stii despre acest aparat de aer conditionat este ca acesta este dotat cu tehnologia Inverter, tehnologie care iti va reduce consistent consumul de energie al aparatului de aer conditionat. Din punct de vedere al consumului energetic, acesta este incadrat in clasa de consum A+ cu un consum mic de energie electrica. 
        Acesta pe langa faptul ca nu este un mare consumator de energie electrica mai e si silentios astfel ca in timpul functionarii aproape ca nu il vei auzi.
        Are o capacitate de racire de 12000 BTU fiind ideal pentru un living spatios. Acesta are o varietate de functii cum ar fi cea de ventilator, incalzire, dezumidificare, timer pentru inchidere programata pe timp de noapte si trei trepte de viteza. Acesta functioneaza la temperatura ambientala minima din exterior de -15 grade iar cea maxima de 43 de grade. 

        Aparat de aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE este dotat cu mai multe functii si anume:

Sleep/Night mood - functionare silentoasa pe timp de noapte
Dezumidificare - elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant al camerei
Smart Control Wi-Fi - puteti controla, programa sau chiar modifica setarile aparatului de aer conditionat cu ajutorul unui smartphone si a unei aplicatii care o instalati pe telefonul mobil. Aplicatia este disponibila atat pentru Android cat si Ios. 
Utilizator unic - compresorul este folosit la capacitate minima, diminuand consumul de energie. 
Smart Check - monitorizeaza in mod automat erorile ce pot aparea in functionarea aparatului de aer conditionat. Deasemenea acesta ofera si solutia remedierii erorii prin aplicatia pentru smartphone fara a mai fi nevoiti sa cautati solutia in manualul de utilizare. 
      Deasemenea acesta este dotat si cu un filtru de praf care va retine pana si cele mai mici particule de praf. Zgomotul pe care il produce in timpul functionarii este aproape insesizabil acesta fiind foarte silentios

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici





    Comentarii

    Postări populare de pe acest blog

    Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

    Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

    TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)