Lenovo IdeaPad G50-45 - cel mai bun pret

       Laptopurile Lenovo sunt recunoscute atat din punct de vedere al designului unic si al calitatii in timp si de aceea daca esti in cautarea unui laptop performant la un pret foarte bun iti recomand seria G50-45. 
       Lenovo IdeaPad G50-45 este realizat dintr-un plastic rezistent placut la atingere avand o greutate totala de 2.1 Kg.
        Acesta vine in dotare cu un display LCD LED VibrantView avand o diagonala ce masoara 15.6 inchi. Display-ul suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Calitatea sunetului este redata de difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Advance Audio


Performantele hardware sunt asigurate de:
  • procesor Quad-Core AMD A6-6310;
  • 4 GB memorie RAM;
  • placa video integrata AMD Radeon R4 Graphics;
  • placa video dedicata AMD Radeon R5 M230;
  • HDD: 1 TB – 5400 rpm.
        Procesorul este unul de nivel mediu dar cu performante destul de bune ce va putea rula cele mai noi jocuri in conditii bune cat si aplicatii ce necesita mai multe resurse. Memoria RAM de 4 Gb va fi mai mult decat suficienta pentru o utilizare obisnuita(internet/filme si jocuri). Aceasta poate fi upgradata pana la 16 Gb. 
      Din punct de vedere grafic, acesta este dotat cu o placa video dedicata de la AMD de 2 Gb. Astfel veti putea rula pe laptop si jocuri care nu necesita performante grafice superioare. 
       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant cu placa video dedicata la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea il puteti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount de 200 lei: Vezi pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)