Combina frigorifica Arctic AK1M376NFS+ pret, caracteristici si pareri

         Cei de la Arctic ofera pietei de consum frigidere foarte bune dotate cu tehnologii de ultima generatie la cele mai mici preturi. Combina frigorifica Arctic AK1M376NFS+ este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant la un pret foarte bun avand un volum total de 318 litri din care 219 litri ii revin frigiderului iar restul de 99 litri congelatorului.    
        Din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum A+ avand un consum minim de energie. 
        Frigiderul este compartimentat pe 3 rafturi din sticla reglabile in inaltime. In interiorul acestuia mai gasiti deasemenea un compartiment special pentru bauturi, pentru fructe si suport pentru oua.

        Design-ul acesteia este unul modern in care gasiti frigiderul pozitionat in zona superioara iar mai jos congelatorul. In cazul unei pene de curent producatorul garanteaza ca dezghetarea totala a acestuia se va face in 16 ore.
        Combina frigorifica Arctic AK1M376NFS+ dispune de mai multe tehnologii inovatoare:

- Air Dual Tech - Tehnologie de racire pe baza de curenti de aer din ce sunt pusi in circulatie din mai multe directii pentru distribuire uniforma a temperaturii si umiditatii in interior
- Full No Frost - Tehnologie ce impiedica formarea ghetii in interior
- Fast Freeze - Compartiment de dimensiuni mari al congelatorului ce ofera optiunea de congelare rapida.
- Eco Buzz - Avertizare sonora in cazul in care uitati usa combinei deschise

         Combina frigorifica Arctic AK1M376NFS+ dispune de o garnitura antibacteriana ce contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor mentinand prospetimea alimentelor pe durata de timp mai indelungata.       
        In timpul functionarii nu veti avea probleme cu zgomotul acesta fiind foarte silentios nivelul de zgomot fiind de numai 41 dB.

Recomandare:

       E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 3 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)