Laptop Asus X553MA-XX320B pret, caracteristici si pareri

       Asus X553MA-XX320B este unul dintre cele mai accesibile laptopuri de pe piata fiind un dispozitiv recomandat pentru navigare internet si activitati multimedia.        Configuratia acestuia nu este una de nivel inalt dar aceptabila asta daca vom folosi acest laptop mai mult pentru internet, retele sociale, filme BlueRay si cateva jocuri ce nu necesita multe resurse.
       Ecranul LCD are o diagonala ce masoana 15.6 inchi ce suporta rezolutii de 1366 x 768 pixeli. 
       Performantele sistemului de calcul sunt asigurate de procesorul Intel Pentium Dual Core tactat la 2.1 Ghz ce poate urca pana la 2.6 Ghz in cazul in care in care sunt necesare mai multe resurse. Acesta dispune de o memorie de 4 Gb DDR3 ce poate fi extinsa pana la 8 Gb. 
        Din punct de vedere al performantelor grafice, acesta dispune de placa video integrata Intel HD Graphics. Capacitatea maxima de stocare pe HDD este de 500 Gb. La capitolul conectivitate acesta este dotat cu camera web, 1 port USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port HDMI, VGA si LAN. Deeasemenea acesta vine cu Windows 8.1 preinstalat cu licenta si Microsoft 2013 in varianta trial.

Recomandare

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant in care sa nu investesti o suma mare de bani Verifica oferta pret

          Zilele acestea daca ai noroc il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount de 350 lei: Verifica pret redus


                  



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)