Casti audio JVC ESNSY HA-SR85S pret, caracteristici, review

           Castile JVC ESNSY HA-SR85S cu difuzoare dreptunghiulare impresioneaza de la prima vedere avand un aspect elegant fiind un produs premium cu functii de control avansate.
           Cei de la JVC si-au facut un nume pe piata in trecut prin produsele de calitate ce impresioneaza pana si cei mai exigenti cumparatori. Forma dreptunghiulara aminteste de perfectiunea si calitatea produselor japoneze asigurand un confort maxim utilizatorului. Insertiile metalice si pielea pe alocuri se potrivesc atat pentru un look business cat si unui look mai minimalist. 
         Castile JVC ESNSY HA-SR85S sunt comode cu finisaje moderne, nu incomodeaza deloc daca le folosesti un timp indelungat iar insertia din piele reprezinta atuu-ul principal atunci cand vorbim de design.
          Experienta multimedia este una foarte buna: Firul de conectare la jack este plat si rezistent, nu se incurca si are o lungime sufucienta de aproximativ 1.2 metri. Microfonul este la fel foarte bun fiind util atat pentru conversatii online pe skype/messenger cat si in gaming. 
          Pe spatele difuzorului gasim un asa numit buton "smart" care raspunde la diferite comenzi :play/stop, pause, inainte/inapoi, raspunde apel. Casti audio JVC ESNSY HA-SR85S pot fi folosite conectate la telefon mobil fiind compatibile cu majoritatea sistemelor de operare Android/Blackberry Os/ Ios.
           Castile  vin cu o culoare aparte, un design nemaintalnit la majoritatea castilor prezente pe piata sugerand lux-ul, carcasa fiind translucida cu o balama metalica acoperita cu piele si tampoane captusite reprezentand un adevarat accesoriu fashion pentru cei care se respecta. 
          Sunetul este exceptional de bun iar cu ajutorul tehnologiei Duct Bass va  puteti bucura de un bass puternic si placut auzului. 
          Deasemenea sistemul de pliere ingenios va permite sa purtati aceste casti oriunde ocupand un spatiu mic in bagaje sau in servieta de la munca. 

Recomandare

         In concluzie aceste casti sunt alegerea perfecta daca va doriti sa impresionati atat din punct de vedere al designului fashion cat si din punct de vedere al calitatii sunetului oferind o experienta placuta oricaruit utilizator: Vezi oferta pret
         Daca nu esti ferm convins ca acestea sunt alegerea perfecta, vezi si celelalte concluzii ale cumparatorilor care deja le-au testat cumparandu-le aici
         Daca ai noroc zilele acestea le poti achizitiona la un pret mult mai mic, acestea fiind incluse intr-o campanie de reduceri avand un discount de 50%: Verifica pret redus





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)