Lenovo P70 pret, caracteristici si specificatii

       Lenovo P70 este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant la un pret bun avand o baterie de capacitate foarte mare de 4000 mAh care va garanta o autonomie de cel putin doua zile la o utilizare medie a telefonului. Conform producatorului bateria de capacitate mare ii ofera telefonului o autonomie in standby de 32 de zile daca telefonul este folosit in reteaua 2G si de 25 de zile in reteaua 4G ceea ce este enorm de mult.
      Pentru a mentine aceasta autonomie la acest nivel superior, cei de la Lenovo au trebui totusi sa faca cateva compromisuri din punct de vedere hardware. Display-ul ce masoara 5 inchi are o rezolutie de 720p iar procesorul este un MediaTek MT6752 cu 8 core-uri tactat la 1.7 Ghz. Lenovo P70 este deasemenea echipat cu 2 GB RAM si o memorie interna de 16 GB ce poate fi extinsa cu un card microSD pana la 64 GB.
       Camera foto principala are un senzor de 13 Mp iar pentru iubitorii de selfie-uri camera frontala are 8 Mp. Din punct de vedere al conectivitatii Lenovo P70 este echipat cu modem LTE dual mode de categorie 4 (pana la 150 MB viteza download), HSPA, SCDMA. Deasemenea acesta este compatibil Wi-Fi, bluetooth 4.0, radio si GPS.

Recomandare
       
         La pretul si performantele oferite de aceasta tableta consider ca este un Best buy: Vezi oferta pret
        Mai mult zilele acestea o poti lua la un pret si mai bun prin intermediul celui mai mare magazin online, reducerea fiind una destul de semnificativaVerifica noul pret redus



  •   Verifica si impresiile celorlalti cumparatori citind comentariile si impresiilor lor aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)