Smart TV 3D Philips 48PFS6909 - cel mai bun pret

          Televizorul Smart 3D Philips 48PFS6909 este alegerea perfecta daca iti doresti cea mai buna experienta cinematografica  la tine acasa la un pret foarte bun. Philips 48PFS6909 este unul dintre cele mai performante televizoare din gama Philips avand o diagonala ce masoara 122 cm, functie de Smart Tv si 3D. Cand spunem Smart Tv asta inseamna ca ne vom putea conecta cu ajutorul acestui tv prin wireless la retelele sociale preferate, viziona filme online, citi ziare sau pur si simplu naviga pe internet. 
          Imaginea este clara, culorile vii si bine saturate iar cu ajutorul tehnologiei Pixel Precise HD te vei putea bucura de pana la 4 trilioane de culori. Numarul mare de culori disponibile spune totul astfel calitatea imaginii este una exceptional de buna.
         Acesta vine si cu functie de stocare in cloud astfel ca vei putea accesa inregistrarile emisiunilor preferate la orice ora. 
         Din punct de vedere al puterii de procesare acesta este dotat cu un procesor dual core cu o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secunda garantand astfel o imagine clara fara distorsiuni. Cadrele imaginilor se vor derula neintrerupt asta si datorita tehnologiei Perfect Motion Rate (PMR) care are rol de a sustine o calitate buna a imaginii atunci cand cadrele se succed foarte rapid (ex: filme actiune).
        Televizorul are capacitatea de conversie din 2D in 3D, iar imaginii ii putem adauga diverse setari:

Ambilight - ajustare imagine in functie de lumina ambientala
Dual View Fixed Color - Modificare culoare in modul de vizualizare dual
Dynamic - Imagine dinamica recomandat pentru scenele din sport si filmele cu actiune
Lounge mode, Wall colour adaptive, 3D Ambilight

        Sunetul stereo este redat cu ajutorul a doua difuzoare avand o putere de 20 W RMS fiecare. Philips 48PFS6909 vine dotat cu un player multimedia integrat, iesire audio digitala, doua intrari USB 2.0, o intrare SCART si 3 porturi HDMI. 


Recomandare:

        Este alegerea perfecta data iti doresti un televizor Smart 3D la un pret bun avand cele mai bune dotari de pe piata in acest buget: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea daca ai noroc o poti gasi la reducere de pret, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount de 900 Lei: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)